Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Butua Residence


Descriere

Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. Oferind unităţi de cazare în stil modern, cu acces gratuit la internet WiFi, aer condiţionat şi TV LCD cu canale prin satelit, Butua Residence se bucură de o locaţie excepţională chiar lângă centrul vechi din Budva, la doar 30 de metri de plaja Ričardova Glava şi la 60 de metri de portul de iahturi.

Interioarele spaţioase şi elegante de la Butua Residence au vedere panoramică la centrul vechi şi la Riviera Budva. Toate camerele şi apartamentele decorate elegant au balcon. Unităţile de cazare sunt curăţate zilnic.

Toate unităţile includ un frigider şi un seif. Apartamentele au în plus o bucătărie bine utilată şi 2 televizoare LCD, unul în camera de zi şi altul în dormitor. Recepţia asigură room service. Micul dejun este servit la restaurantul din apropiere.

La 3 minute de mers pe jos puteţi găsi plajele Mogren şi Slovenska, precum şi cel mai apropiat supermarket şi o discotecă populară. Plaja Slovenska oferă o promenadă cu mai multe restaurante şi baruri.

La cerere, este disponibil un număr limitat de locuri de parcare. Autogara principală, care oferă legături internaţionale de transport cu autobuzul, este la 1,3 km.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie