Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Lux Garden este situat la baza prtiei de schi i aproape de staia de telegondol din staiunea Azuga de pe Valea Prahovei.
Proprietatea ofer parcare gratuit supravegheat i acces WiFi gratuit n zonele publice.Oaspeii beneficiaz de acces gratuit la centrul spa, care include o piscin cu cad cu hidromasaj, o saun, o baie de aburi i o sal de fitness.
La recepie se pot achiziiona permise de schi i se pot rezerva lecii de snowboard i schi.Situat la o altitudine de 993 m, Hotelul Lux Garden este nconjurat de Munii Bucegi i ofer camere cu balcon i vedere la munte.Iarna oaspeii pot practica schi, snowboarding i sniu, iar n timpul verii pot face ciclism montan sau drumeii. Proprietatea ofer permise de schi, centru de nchiriere de echipament de schi i o coal de schi i snowboarding.Lux Garden are un restaurant care servete preparate din buctria internaional, un bar cu pian i o teras cu vedere la Munii Bucegi. Aici oaspeii pot savura deserturi delicioase i buturi excelente, precum i preparate gtite la grtarul proprietii.
Hotelul Lux se afl la 20 km de Castelul Pele din Sinaia i la 30 km de Castelul Bran, cunoscut drept Castelul lui Dracula.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
Room Service
servicii de curatenie
Piscina interioara

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.