Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Flora Alpina


Descriere

Pensiunea Flora Alpina a fost construita in anul 2008 in stil austriac, fiind situata intr-o pitoreasca pozitie, la 1110 m altitudine, in imediata apropriere a partiilor de schi si a mijloacelor de transport pe cablu.
Oaspetii nostri au la dispozitie:
Dispune de 6 camere duble ( paturi matrimoniale sau paturi individuale ) un apartament ( dormitor, living, grup sanitar si oficiu ) + o camera VIP
Fiecare camera / apartament dispune de TV LCD Sony, cablu TV ( minim 45 programe ) , minibar, internet wireless, radio-ceas-desteptator, grup sanitar propriu, uscator de par si seif, reglarea temperaturii prin termostat. De asemenea avem o camera VIP care pe langa dotarile standard detine jacuzzi, DVD si combina muzicala cu CD;wellness (sauna / hidromasaj) si clubul de biliard / darts/ tenis de masa

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.