Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Azuga Ski And Bike Resort


Descriere

Website: www.en.azugaresort.ro/

Situat într-o zonă liniștită din Azuga, la doar 50 de metri de pârtia de schi Sorica și la 100 de metri de o telecabină privată, Complexul Azuga Ski & Bike oferă acces gratuit la Wi-Fi, acces la sală de fitness și restaurant à la carte, care servește preparate internaționale.

Toate camerele au balcon cu vedere la Munții Bucegi sau la Munții Baiului, TV cu canale prin cablu, minibar și baie privată cu cadă, articole de toaletă gratuite și uscător de păr.

Complexul Azuga Ski & Bike are, de asemenea, bar. La un cost suplimentar, beneficiați de acces la saună și la sala de jocuri cu bowling, biliard și tenis de masă, deschisă în zilele de vineri și sâmbătă.

Facilitățile hotelului includ parcare privată gratuită, depozit gratuit pentru echipament de schi și închirieri de echipament de schi.

Cea mai apropiată stație de autobuz se află la 250 de metri, iar gara este la 2,5 km de proprietate. Stațiunea Sinaia, cu Castelul Peleș, este la 15 km.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Sala de fitness
Restaurant
servicii de curatenie
Loc de joaca pentru copii
Bar

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.