Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Wyndham Athens Residence


Descriere

Având o locaţie centrală în Atena, la doar câţiva paşi de staţia de metrou Metaxourgeio, Wyndham Athens Residence oferă camere şi suite decorate modern, cu acces gratuit la internet WiFi. Oaspeţii beneficiază de acces gratuit la piscina sezonieră în aer liber, la centrul spa şi la cele 2 restaurante ale proprietăţii partenere din apropiere.

Camerele şi suitele de la Wyndham Athens Residence au podea cu parchet, nuanţe neutre şi lenjerie de pat din bumbac egiptean şi o baie modernă cu cabină de duş. Printre facilităţile disponibile se numără un seif, facilităţi de călcat, aparat espresso, cuptor cu microunde şi un halat de baie luxos.

Micul dejun tip bufet este servit la barul-restaurant Beyond de pe acoperişul hotelului, care serveşte şi mâncăruri din bucătăria grecească şi europeană, precum şi cafea şi băuturi.

Noul Muzeu Acropole se află la mai puţin de 10 minute de mers cu metroul, iar Piaţa Omonia este la 600 de metri de Wyndham Athens Residence. Strada comercială Ermou se află la 1 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Elefthérios Venizélos, situat la 36 km de proprietate.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Parcare
Sala de fitness
camere de familie
Bar
transfer de la/sau la aeroport
Camere pentru nefumatori

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.