Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hermes Hotel


Descriere

Hotelul Hermes este situat într-o zonă liniştită din Plaka, la numai 2 străzi de staţia de metrou Syntagma şi de strada comercială Ermou. Oferă lounge spaţios şi grădină pe acoperiş. Wi-Fi gratuit este disponibil în întreaga clădire.

Camerele sunt decorate în culori luminoase şi oferă aer condiţionat, mobilier modern şi podea din lemn. Toate au TV prin satelit, minifrigider şi seif. Baia cu finisaje din marmură include articole de toaletă gratuite şi uscător de păr. Unele camere au balcon, iar altele oferă fereastră mare.Hotelul Hermes oferă în fiecare dimineață un bufet bogat de mic dejun american. Oaspeţii pot savura băuturi la barul din hol, unde există, de asemenea, TV cu ecran de 42 inch, cărţi şi jocuri de societate. În zona înconjurătoare veţi găsi o varietate de taverne greceşti.

Hotelul Hermes are o cameră de joacă pentru copii.

Fiind situat în cartierul Plaka, hotelul este locul de pornire ideal pentru vizitarea Acropolei şi a noului muzeu. De asemenea, acesta se află la 200 de metri de Piaţa Syntagma, de staţia de metrou şi de staţia autobuzului X95, care face legătura cu aeroportul din Atena.

Acesta este locul preferat de turiștii din Atena, conform comentariilor independente.

Această proprietate este de asemenea bine cotată pentru locația sa excelentă în Atena! Clienții i-au acordat un scor mai mare decât altor proprietăți din zonă.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Metro station
Mini-fridge
Breakfast room
Hairdryer
Direct line telephone
Lift(s)
Laundry service
Safe
Radio
Year of construction
Satellite/cable TV
Public transport
Bus station
Number of flats (main building)
Air-conditioning in communal areas
Bar
24 hour reception service
Restaurant
Room service
Internet access
Change machine
Games area
Total number of rooms
Bathroom

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.