Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Saint Thomas Holiday Village


Descriere

Localizare: Satul de vacanta Saint Thomas este la 10 km sud de Sozopol, 45 km de Burgas intr-o zona intre Arkutino si gura raului Ropotamo.


Website: http://www.saintthomasresidences.com


Facilitati complex: piscine exterioare ( 5 piscine ) cu sezlonguri si umbrelute ( inclusiv piscina pentru copii, piscina cu jacuzzi si piscina olimpica ), bar la piscina / snack, restaurant si lounge in hotelul Saint Thomas, centru SPA cu piscina interioara, terapii, sauna, jacuzzi, baie de aburi, 2 plaje private : Siant Thomas si Arkutino (shuttle bus din 15 in 15 minte ) cu sezlonguri si umbrelute ( contra cost ) si bar, magazine, loc de joaca pt copii, mini club cu programe de animatie, parcare pazita langa complex, servicii medicale.


Gratuit: accesul la piscina, sezlonguri si umbrelute la piscina si la plaja, wireless, parcare, fitness, mini club, animatie, transport catre plaja Arkutino.


Observatii: Demipensiunea include bauturi in timpul cinei ( sucuri, bere si vin la draft ); All inclusive light include pranz ( meniu 3 feluri ), bauturi la draft : sucurui, bere, vin doar in restautantul hotelului, gustari, sucuri, ceai, vine si bere la draft intre orele 15 -18:00 in restaurant si la terasa. Supliment de vedere la mare : 3 euro/persoana/zi se plateste la receptie.

Gratuit: sezlonguri si umbrelute la piscine si la plaja, fitness, gradinita pt copii, transfer catre plaja Arkutino inf unctie de orar, parcare, internet.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.