Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Boliarska Kashta


Descriere

Hotelul Boliarska Kashta este situat în centrul satului Arbanasi, faimos pentru istoria şi cultura sa, aproape de Veliko Tărnovo.

Construit în stilul arhitectural tradiţional local, din piatră şi lemn, Boliarska Kashta este situat în zona de parc a uneia dintre cele mai vechi biserici din Arbanasi.

Restaurantul de la Boliarska Kashta oferă un meniu bogat din bucătăria naţională şi europeană, inclusiv reţete tradiţionale bulgăreşti. Dispune de o grădină de vară. Oaspeţii pot servi specialităţi la grătar şi legume cultivate ecologic.

Hotelul oferă o gamă largă de servicii pentru fiecare oaspete, precum şi acces gratuit la internet Wi-Fi în întregul hotel. De asemenea, hotelul oferă informaţii detaliate despre Veliko Tărnovo, Arbanassi şi despre regiunea înconjurătoare, precum şi despre viaţa culturală şi de noapte a oraşului.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.