Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AQABA GULF


Descriere

La 5 minute de mers pe jos de Golful Aqaba, acest hotel modern este la 2 km de Muzeul Arheologic din Aqaba și la 10 km de Aeroportul Internațional King Hussein. Camerele simple sunt dotate cu Wi-Fi gratuit, televizoare, seifuri, mini-baruri și ceai și coffeemakers. Majoritatea au vedere la oraș și la apă. Suitele oferă dormitoare separate, ecrane plate și zone de relaxare; camerele de familie includ băi suplimentare. Room service este disponibil non-stop. Parcarea este gratuită, la fel ca și micul dejun, care este servit în cafeneaua casuală. Există, de asemenea, un restaurant cu vedere la golf și la piscina în aer liber și la bar. Alte facilități includ un bar confortabil, precum și o sală de fitness și un teren de tenis.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.