Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VERA HOTEL VERDE

Descriere

Localizare: Hotelul este situat in regiunea Belek 5 km de Belek, la 25 km de aeroport si la 35 km de centrul orasului Antalya. Cazare: Hotelul are un numar total de 315 camere: 177 camere standard Verde (24mp, un dormitor, o baie, max 2+1pax), 16 camere standard Verde Large (28mp, o camera spatioasa, o baie, max 2+2pax), 80 camere family Verde (35mp, doua dormitoare cu usa intre ele, o baie, max 4pax), 38 camere Verde Suit Family (47mp, doua camere cu usa intre ele, o baie, max 4pax). Toate camerele sunt dotate cu baie proprie cu cada, uscator de par, sistem de aer conditionat centralizat (program in functie de conditiile meteo), telefon direct, TV prin satelit si canale de muzica, seif (contra cost), mini-bar (apa si bauturi racoritoare numai la sosire, realimentat apoi numai cu apa), covor, conexiune la internet Wi-Fi, balcon, toate camerele au vedere la uscat. Servicii: All inclusive - tip bufet pentru micul dejun, mic dejun tarziu, pranz, gustari in timpul zilei la barul de la piscina, in restaurant, barul de pe plaja, toate bauturile locale alcoolice si non-alcoolice intre orele 10.00 - 24.00, inghetata o ora in timpul zilei. Nu sunt incluse in concept: bauturile din import, toate toate bauturile in Disco club, restaurantele A'la Carte cu rezervare in avans, sucurile de fructe proaspete in restaurante si in baruri, room service. Facilitati: restaurant principal tip bufet, restaurante A'la Carte - Aquamarin - preparate din bucataria mediteraneana, Ruby - bucatarie orientala si Fish - pescaresc, baruri pe teritoriul hotelului, bar si restaurant pe plaja, Disco club. Contra cost: servicii medicale, spalatorie si curatatorie, telefon, fax, colt internet, centru comercial, jocuri pe calculator, rent a car. Internetul Wi-Fi in zona de lobby este gratuit. Plaja: Hotelul are plaja privata si se afla la 900m de acesta, cu nisip, sezlonguri, umbrele de soare - gratuite, prosoapele de plaja sunt cu depozit. Exista transfer asigurat catre plaja pe toata durata zilei. Sport si divertisment: piscine in aer liber si de interior pentru adulti si copii, tobogane, centru fitness, baie turceasca, sauna, terenuri de tenis, baschet si mini fotbal. Contra cost: sporturi nautice, bowling, biliard, masaj, centru SPA & Beauty, nocturna si echipamentele pentru terenurile de tenis. Programe de divertisment cu echipa speciala de profesionisti in timpul zilei si seara, concursuri, spectacole. Mini club pentru copii cu varste cuprinse intre 04 - 12 ani.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Airport
Beach
City centre
Total number of rooms

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.