Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VENEZIA PALACE DE LUXE RESORT HOTEL

Descriere

Venezia Palace
Localizare: pe plaja in Aksu/Kundu, la numai 20 km de aeroportul din Antalya si 15 km de centrul orasului Antalya. Resortul este construit pe o suprafata de 100.000 m in stil venetian cu canale si palate.

Hotelul dispune de 6 cladiri diferite : Bazilica San Marco (cladirea principala are Lobby, centru Spa, piscina interioara), Palatul Ducilor (restaurantul principal, salile de conferinta, magazin, cafenea florentina, Restaurant ventian), cladirea San Marco, cladirea Santa Maria (inchisa in timpul iernii), cladirea Castelului si turnul Campanille.
Facilitati hotel: restaurant principal, restaurante a la carte, baruri: Foro, Lido, Gondola, La Spiaggia, Campanile, Rialto, Casanova, Cafe Festa, Piazza Club, Tea Garden, sala de conferinte.centru Spa, sauna, baie turceasca, masaj tratamente corporale.Activitati: sporturi de apa, aquapark, masa de tenis, asquash, minifotbal,teren baschet, volei pe plaja, aerobic, step, dart, centru fitness.Camerele standard sunt localizate in cladirile San Marco, santa Maria, Castello si Campanille, au 25 m, mocheta, incalzire centrala, aer conditionat, minibar, TV LCD, internet, seif digital, alarma de incendiu, telefon cu linie directabaie cu cada si cabina de dus, uscator de par si telefon, 90% dintre acestea au balcoane cu vedere la mare, piscina sau gradina, Capacitate maxima 2+1 sau 2+2 in unele camere. Toate camerele au fost renovate in 2013.Family room sunt localizate in cladirile San Marco, Santa Maria si Castello, au 40 m, 2 camere cu usa intre ele, mocheta, toate au balcon cu verere la mare, gradina sau piscina, incalzire centrala, aer conditionat, mini-bar, TV LCD in ambele camere, internet, seif digital, telefon cu linie directa, alarma de incendiu, baie cu cada si cabina de dus, telefon si uscator de par. Capacitate maxima 2+2. Toate camerele au fost renovate in 2013.King suite sunt formate dintr-un dormitor french bed, lounge cu bar, au 100 m, mocheta, baie cu dus, cada si Jacuzzi. Capacitate maxima 2 persoane. Venezia villa au 130 m si 2 etaje, sunt formate din dormitor cu french bed, cu baie private, bucatarie in stil American, living room si WC la parter iar la etaj sunt doua dormitoare cu French bed cu bai private, una dintre ele are Jacuzzi. Villa are gradina private. Capacitate maxima 6+2.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Camere de familie
Bar
transfer de la/sau la aeroport
Acces imediat la plajă
Piscină
Spa și centru de wellness

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.