Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TURQUOISE RESORT HOTEL

Descriere

Hotelul este situat in statiunea Side, la 65 km de aeroportul din Antalya si la 5 km de orasul Side. Plaja este in imediata apropiere a hotelului si este o plaja cu nisip si pietris cu intrare lina in mare. Acest hotel a fost renovat in 2012 si ofera turistilor cazare in cladirea principala de 4 etaje si 7 cladiri Annex de 2 si 3 etaje. Restaurantul principal este tip bufet, restaurantele a la carte sunt 5 si servesc preparate cu specific italian, pescaresc si chinezesc. Centrul Spa este dotat modern si ofera servicii de masaj, sauna, baie cu aburi si baie turceasca. Copii au un bufet pentru ei in restaurant, loc de joaca, mini-club si minidisco. Facilitati hotel Hotelul dispune de un restaurant principal, unde se organizează seri culinare cu specific, 4 restaurante a la carte(italian, chinezesc, pescaresc, kebab), snack bar, bar la piscină, bar pe plajă, lobby bar, disco bar, cafenea, servicii de spălătorie, servicii de rent a car. Sport și agrement: Tenis de masă, volei pe plajă, teren de fotbal, tir, darts, boccia, aerobic, gimnastică în apă, centru fitness, saună, baie cu aburi, 2 terenuri de tenis (nocturna și echipamentul se plătesc extra). Contra cost: biliard, masaj, sporturi acvatice, școala de scufundări. Programe de animație în timpul zilei și seri tematice realizate de o echipa profesionistă în amfiteatru. Piscina: Hotelul are 6 piscine exterioare, o piscină interioară și o piscină de relaxare. Șezlongurile, umbrelele și saltelele sunt gratuite, proasoapele de plajă cu garanție. Facilități pentru copii: Piscină pentru copii, piscină pentru bebeluși, miniclub pentru copii cu vârsta între 4 și 12 ani, loc de joacă, minidisco, aquapark cu 3 tobogane, meniu pentru copii, loc special pentru masa celor mici la cină.Toate activitațile sunt atent supravegheate de personalul miniclubului. Facilitati camera Hotelul are o cladire principala cu 4 nivele Main Building si 7 cladiri cu 2 si 3 nivele Villa si Annex. Camerele standard au mochetă, grup sanitar propriu, uscător de păr, aer condiționat, telefon direct, TV satelit (canale de muzică), minibar, seif electronic (contra cost), balcon.

Localizare

Hotelul este localizat pe plajă, la 3,5 km de centru stațiunii Side și la 65 km de aeroportul internațional Antalya.

Facilitati hotel

Hotelul dispune de un restaurant principal, unde se organizează seri culinare cu specific, 4 restaurante a la carte(italian, chinezesc, pescaresc, kebab), snack bar, bar la piscină, bar pe plajă, lobby bar, disco bar, cafenea, servicii de spălătorie, servicii de rent a car.

Sport și agrement: Tenis de masă, volei pe plajă, teren de fotbal, tir, darts, boccia, aerobic, gimnastică în apă, centru fitness, saună, baie cu aburi, 2 terenuri de tenis (nocturna și echipamentul se plătesc extra). Contra cost: biliard, masaj, sporturi acvatice, școala de scufundări. Programe de animație în timpul zilei și seri tematice realizate de o echipa profesionistă în amfiteatru.

Piscina: Hotelul are 6 piscine exterioare, o piscină interioară și o piscină de relaxare. Șezlongurile, umbrelele și saltelele sunt gratuite, proasoapele de plajă cu garanție.

Facilități pentru copii: Piscină pentru copii, piscină pentru bebeluși, miniclub pentru copii cu vârsta între 4 și 12 ani, loc de joacă, minidisco, aquapark cu 3 tobogane, meniu pentru copii, loc special pentru masa celor mici la cină.Toate activitațile sunt atent supravegheate de personalul miniclubului.

Facilitati camera

Hotelul are o cladire principala cu 4 nivele Main Building si 7 cladiri cu 2 si 3 nivele Villa si Annex. Camerele standard au mochetă, grup sanitar propriu, uscător de păr, aer condiționat, telefon direct, TV satelit (canale de muzică), minibar, seif electronic (contra cost), balcon.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Disco/Nightclub
Bungalows
Archery
Drinks included
Lawn bowling
Special packages
High chairs
Peddle boat
Bowling alley
Stereo
All Inclusive
Motor boat
Kiosk
Games room
Medical service
Buffet lunch
Set-menu dinner
Set-menu lunch
Poolside bar
Mini club
Sunshades
Non-smoking area in the restaurant
Railway station
Year of the last refurbishment
Special-diet food
Sandy beach
Diving
Basketball
Waterskiing
Entertainment activities
Water aerobics
Aerobics
Parking
Garage
Fresh water swimming pool
Central air-conditioning
Hairdryer
Direct line telephone
Hairdresser
Central heating
Lift(s)
Mobile phone network signal available
Conference hall
Laundry service
Safe
Carpetted
Radio
Beach hotel
Suites
Year of construction
Mastercard
Buffet breakfast
American Express
Bicycle/mountain bike
Mini Golf
Satellite/cable TV
Apartments
Commercial centres
Restaurants
Number of flats (main building)
Air-conditioning in communal areas
Bar
24 hour reception service
Restaurant
Minibar
Lounge
Rent a bike
Change machine
Internet access
Shops
Games area
Balcony
Total number of rooms
Bathroom

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.