Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SUNIS EVREN BEACH RESORT


Descriere

Un confort care depaseste asteptarile tale... Fiecare camera este decorata cu gust, cu mare atentie la detalii, pentru a gazdui oaspetii care merita intotdeauna cele mai bune servicii disponibile indiferent de situatie. Sunis Evren Beach Resort & Spa are un total de 292 de camere. Dintre acestea, 150 dintre ele sunt camere standard (26/32 m2), 118 camere Family (40 m2) si 24 camere Deluxe (38 m2). Toate camerele au dus sau cada/WC, uscator de par, telefon, aer conditionat, balcon, minibar, TV prin satelit, canal de muzica, seif electronic gratuit, halat de baie , ceainic pentru ceai/cafea, parchet laminat si prize electrice de 220V. Puteti profita de conexiunea la internet oferita la lobby si la barul de la piscina, in timp ce va bucurati de confortul oferit.

Localizare hotel

Hotelul este localizat in statiunea Side, la 60 de km de aeroportul din Antalya si la 11 km de orasul Manavgat.Pozitionat pe malul marii, acest hotel are o plaja cu nisip si este certificata cu Steag Albastru.

Facilitati camere

Baie cu dus sau cada uscator de par, halat, set de ceai si cafea, aer conditionat centralizat, televizor, telefon , minibar, seif, pardoseala - parchet laminat, balcon, curatenie in camera - zilnic, schimbarea lenjeriei - de 3 ori/saptamana, internet WiFi (gratuit)

Facilitati hotel

Construit in anul 2009, suprafata totala este 20.000 m2. Proprietatea ofera piscine in aer liber, topogane si un centru SPA, restaurant principal mediu dietetic meniu vegetarian, 4 restaurante a la carte (pescaresc, italian, barbeque, mexican), 6 baruri,  piscina interioara, 3 tobogane, cabinet medical, internet WiFi.
 
Gratuit: baie turceasca, sauna, baie cu aburi, sala de fitness, aerobic, aqua aerobic, volei pe plaja, tenis de masa, darts.
 
Contra cost: masaj, biliard, aparate electronice, sporturi nautice, lectii diving.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Golf
Disco/Nightclub
Volleyball
Pub(s)
Drinks included
Special packages
Gymnasium
Catamaran
Wireless internet
High chairs
Peddle boat
All Inclusive
Motor boat
Mini-fridge
Games room
TV room
Medical service
Smoking area in the restaurant
Buffet lunch
Canoes
Poolside bar
Mini club
Special spa offers
Outdoor swimming pool
Heated swimming pool
Breakfast room
Sunshades
Non-smoking area in the restaurant
Wheelchair accessible
Bathroom with disabled access
Resort
Railway station
Disabled rooms
Special-diet food
Deckchair
Sandy beach
Basketball
Waterskiing
Entertainment activities
Handball
Water aerobics
Aerobics
Parking
Central air-conditioning
Hairdryer
Direct line telephone
Double rooms
Hairdresser
Lift(s)
Mobile phone network signal available
Number of swimming pools
Covered swimming pool
Children\'s swimming pool
Sauna
Laundry service
Bathtub
Safe
TV
Beach hotel
Suites
Year of construction
Mastercard
Breakfast
Buffet breakfast
Steam bath
Garden
Children\'s entertainment
Satellite/cable TV
Apartments
Beach
Nearest large city
Town centre
Number of flats (main building)
Air-conditioning in communal areas
Bar
Massage
24 hour reception service
Change machine
Shops
Balcony
Shower
Total number of rooms
Individual air-conditioning
Bathroom

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.