Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SPICE HOTEL & SPA

Descriere

Hotelul este situat in statiunea Belek, la 35 de km de aeroportul din Antalya si la 2 km de centrul localitati Belek. Construit in 2007, hotelul a fost renovat in 2014 si ofera cazare in cladirea principala, cladirea Family, cladirea Pool si in 22 de vile. Plaja proprie este in imediata apropiere a hotelului si este o plaja cu nisip. Localizare Hotelul este situat in statiunea Belek, la 35 de km de aeroportul din Antalya si la 2 km de centrul localitati Belek. Facilitati hotel Compus dintr-o cladire principala (cu 4 corpuri de 4 etaje si 6 lifturi panoramice) si vile; room service 24h (contra cost); acces internet Wi-Fi (gratuit), 4 restaurante A la Carte (italian, asiatic; turcesc; mediteranean), plaja privata (nisipoasa, 270 m lungime; sezlongurile si umbrelutele sunt oferite gratuit), piscina interioara semi-olimpica - incalzita, piscina exterioara si interioara pentru copii, aqua park cu 7 tobogane (suprafata 1950mp), piscina exterioara adulti (5000 mp), piscina in zona vilelor (1800 mp), terenuri de tenis, teren de basket si volei, volei pe plaja, aerobic, sporturi nautice (contra cost), wind surf (cu certificat), darts, sala de jocuri (contra cost), boocia, teren de fotbal, program zilnic de animatie, show-uri, mini club pentru copii (4-12 ani - suprafata 1000mp), loc de joaca pentru copii, centru SPA (baia turceasca, sauna, baie cu aburi, sala de fitness, jacuzzi), sali de conferinta. Facilitati camera Camerele sunt dotate cu baie cu cada, uscator de par, aer conditionat centralizat, seif, telefon, TV-SAT, acces interent Wi-Fi (gratuit), minibar, balcon sau terasa, pardoseala din parchet, balcon.

Localizare

Hotelul este situat in statiunea Belek, la 35 de km de aeroportul din Antalya si la 2 km de centrul localitati Belek.

Facilitati hotel

Compus dintr-o cladire principala (cu 4 corpuri de 4 etaje si 6 lifturi panoramice) si vile; room service 24h (contra cost); acces internet Wi-Fi (gratuit), 4 restaurante A la Carte (italian,  asiatic;  turcesc; mediteranean), plaja privata (nisipoasa, 270 m lungime; sezlongurile si umbrelutele sunt oferite gratuit), piscina interioara semi-olimpica - incalzita, piscina exterioara si interioara pentru copii, aqua park cu 7 tobogane (suprafata 1950mp), piscina exterioara adulti (5000 mp), piscina in zona vilelor (1800 mp), terenuri de tenis, teren de basket si volei, volei pe plaja, aerobic, sporturi nautice (contra cost), wind surf (cu certificat), darts, sala de jocuri (contra cost), boocia, teren de fotbal, program zilnic de animatie, show-uri, mini club pentru copii (4-12 ani - suprafata 1000mp), loc de joaca pentru copii, centru SPA (baia turceasca, sauna, baie cu aburi, sala de fitness, jacuzzi), sali de conferinta.

Facilitati camera

Camerele sunt dotate cu baie cu cada, uscator de par, aer conditionat centralizat, seif, telefon, TV-SAT, acces interent Wi-Fi (gratuit), minibar, balcon sau terasa, pardoseala din parchet, balcon.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Café
Medical service
Poolside bar
Mini club
Outdoor swimming pool
Heated swimming pool
Non-smoking area in the restaurant
Central air-conditioning
Hairdryer
Direct line telephone
Hairdresser
Central heating
Covered swimming pool
Laundry service
Safe
Nearest large city
Town centre
Massage
24 hour reception service
Room service
Minibar
Internet access
Gymnasium
Balcony

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.