Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SIRIUS HOTEL

Descriere

Această proprietate este la 4 minute pe jos față de plajă. Hotelul Sirius este situat la doar 200 de metri de malul mării şi oferă o piscină în aer liber, facilităţi spa şi parcare gratuită. Camerele sunt dotate cu aer condiţionat, un TV cu canale prin satelit şi balcon.

Toate unităţile de cazare ale Hotelului Sirius includ un minibar. Acestea au ca dotare standard o baie privată cu duş.

În fiecare zi este servit un bufet de mic dejun. De asemenea, puteţi savura o gamă largă de mâncăruri locale şi internaţionale la restaurantul în stil bufet.

Facilităţile spa includ o saună, baie turcească şi sală de fitness. Sunt disponibile şi servicii de masaj. Oaspeţii pot juca tenis de masă. De asemenea, proprietatea are un loc de joacă pentru copii.

Hotelul Sirius este situat la doar 7 km de oraşul lician antic Phaselis şi la 30 de minute de mers cu maşina de plaja renumită Cirali. Aeroportul din Antalya se află la 65 km.

Web: hotel-sirius.ro

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Parcare
Sală de fitness
Piscina exterioara
Restaurant
Bar
Zonă de plajă privată
Acces imediat la plajă
Spa și centru de wellness

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.