Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SELECTUM FOR TWO SIDE

Descriere

Drinks & Food
Turistii pot consuma diverse gustari si bauturi alcoolice sau nonalcoolice la cele 5 baruri ale hotelului. Pe langa restaurantul principal ce le ofera turistilor preparate locale si internationale, hotelul mai pune la dispozitia acestora o cafenea si 3 restaurante a la carte cu specific turcesc, pescaresc si asiatic.

Localizare
Heaven Beach Resort & Spa este un hotel de 5 stele, deschis in 2014, situat in localitatea Kizilagac la 100 m de plaja, la 10 km de Manavgat si la o distanta de 75 km de aeroportul din Antalya.

Spa & Wellness
Turistii care aleg sa se cazeze in acest hotel se pot relaxa si uita de stresul cotidian, Heaven Beach Resort & Spa punand la dispozitia lor un centru spa, cu sauna si baie turceasca, jacuzzi si un salon de infrumusetare.

Sport & Divertisment
Piscina interioara si exterioara, internet cafe-ul, discoteca, mesele de biliard, tenis si sah, programele de animatie stau la dispozitia turistilor pentru ca acestia sa isi petreaca timpul liber. Turistii mai pot juca volei, darts, pot practica diverse sporturi nautice sau pot inchiria biciclete, autoturisme si motociclete pentru a vizita principalele obiective turistice ale zonei. Pentru a ramane in forma, hotelul pune la dispozitia acestora un centru de fitness, complet echipat.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Piscina exterioara
Restaurant
Piscina interioara
Bar
Wi-fi / Wireless Lan
Seif
Acces internet
AC ( aer conditionat )

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.