Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PRIME FAMILY CLUB

Descriere

Această proprietate este la 8 minute pe jos față de plajă. Situat la 700 de metri de zona sa privată de pe plaja Kumkoy, cu nisip şi steag albastru, Prime Family Club oferă o piscină în aer liber, înconjurată de o grădină cu 2 tobogane și un bar la piscină. Șezlongurile, umbrelele de soare și prosoapele sunt disponibile gratuit lângă piscină și pe plajă. Accesul la Wi-Fi este gratuit în zonele publice.

Camerele de la Club Prime Family sunt dotate cu aer condiționat, minibar, cutie de valori şi TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Toate au vedere la grădină.

Oaspeții pot savura o varietate de mâncăruri turceşti şi internaționale la diversele localuri ale acestui hotel all inclusive, printre care restaurantul principal, barul de pe plajă și barul de lângă piscină. Băuturi sunt servite pe tot parcursul zilei, iar ceaiul de la ora cinci este oferit alături de produse de patiserie turcești.

Hotelul oferă baie turcească, saună, masaje și facilități de spa. Alte activități includ sporturi nautice, volei, biliard, tenis de masă și un miniclub. Personalul de divertisment organizează diverse spectacole la teatrul în aer liber al hotelului.

Proprietatea oferă parcare privată gratuită şi este situată la 3 km de oraşul antic Side și la 7 km de râul Manavgat. Servicii de transfer de la/la Aeroportul Antalya, situat la 60 km, sunt oferite la un cost suplimentar.

Această proprietate este de asemenea cotată pentru cel mai bun raport calitate/preţ în Side! Clienții primesc mai mult pentru banii lor comparativ cu alte proprietăți din acest oraș.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
TV
Piscina exterioara
Bar

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.