Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PAPILLON BELVIL

Descriere

Localizare
Papillon Belvil este un hotel de 5 stele, situat in Belek, aflandu-se la o distanta de 200 m de plaja, 35 km de aeroportul Antalya si la 40 de km de orasul Antalya.

Drinks & Food
Pentru serviciile de alimentatie turistii pot allege dintre cele 3 restaurante A la Carte care servesc preparate cu specific Italian (Dolce Vita), chinezesc (Dragon) si mexican (La Cocina). Hotelul mai dispune de un restaurant principal ce ofera o vedere spectaculoasa la Marea Mediterana. In cadrul celor 3 baruri localizate in zona lobby, pe plaja si la piscina turistii pot savura sortimente variate de gustari simple, bauturi alcoolice, cafele si cocktail-uri delicioase.

Sport & Divertisment
Pentru distractia si mentinerea in forma a turistilor, hotelul dispune de o plaja privata cu o lungime de 250 m, Aqua Park, 8 piscine (dintre care 3 sunt interioare), fotbal, volei pe plaja, boccia, discoteca in aer liber, centru fitness, centru sportiv (la 3 km ce apartine de lantul hotelier Papillon unde se pot gasi terenuri de fotbal) si servicii entertainment (petreceri pe plaja, petreceri tematice, muzica live, dans).

Servicii SPA & Wellness
La Reborn SPA turistii se pot rasfata cu o baie turcească, camere de aburi, saune, piscine interioare încălzite, jacuzzi, centru de fitness, camere de tratament si o suită spa privată de lux. Aici, vă puteți bucura de tratamente spa uimitoare, tururi de înot si servicii fitness de clasa. Serviciile spa includ si un salon de infrumusetare unde turistii pot avea acces la tratamente pentru manichiura si pedichiura.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Theatre/auditorium
Golf Course
Disco/Nightclub
Archery
Drinks included
High chairs
All Inclusive
Supermarket
Kiosk
Games room
Medical service
Buffet lunch
Mini club
Year of the last refurbishment
Special-diet food
Basketball
Waterskiing
Entertainment activities
Aerobics
Parking
Garage
Central air-conditioning
Hairdryer
Direct line telephone
Double rooms
Hairdresser
Cloakroom
Conference hall
Laundry service
Carpetted
Radio
Conference hotel
Year of construction
Mastercard
Buffet breakfast
Satellite/cable TV
Apartments
Commercial centres
Number of flats (main building)
Air-conditioning in communal areas
Bar
24 hour reception service
Restaurant
Room service
Minibar
Internet access
Rent a bike
Safe
Change machine
Shops
Games area
Total number of rooms

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.