Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Novia Lucida Beach Hotel

Descriere

Plaja
Hotelul dispune de plaja privata.

Sport si activitati
Activitati gratuite: sala de fitness, sauna, hammam, volei pe plaja, tenis de masa, darts, teren de tenis, hidrobicicleta, mini-fotbal, canoe, discoteca. Activitati contra cost : billiard, internet café, sporturi acvatice, scoala de windsurfing, rachete de tenis, mingi de tenis.

Facilitati copii
Copii dumneavoastra vor beneficia de o piscina special amenajata cu 2 tobogane, teren de joaca, mini-club (4-12 ani).

Localizare
Hotelul Lucida este localizat la 65 km de Aeroportul International Antalya si la 5 km de orasul Kemer.

Facilitati camere
Fiecare camera are in dotarile sale A/C centralizat, televizor, telefon, mini bar, internet (contra cost) si seif iar baia are cada sau dus si uscator de par.

Facilitati hotel
Hotelul are o suprafata de 18.000 m² si dispune de o cladire de 4 etaje, avand 150 de camera standard, 6 family room si 29 de junior suite. Hotelul dispune de un centru Spa si salon de frumusete, va pune la dispozitie o varietate de baruri si un restaurant italian a-la-carte.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Spalatorie - Curatatorie
Seif
Receptie 24h
Piscina exterioara
Camere familii
Camera pentru bagaje
Bar
Babysitting
Acces internet
AC ( aer conditionat )

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.