Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MAGIC SUN HOTEL

Descriere

Construit in anul 2007, cu o suprafata totala de 6.500 mp, hotelul dispune de o cladire cu 4 etaje, avand 174 camere standard (suprafata 27 mp).

Localizare:la 300 metri de plaja, in centrul orasului Beldibi, la 35 km de aeroportul Antalya. Hotelul este situat la 12 km de statiunea Kemer.

Dotari camera: telefon, balcon, seif, televizor, aer conditionat, minibar, balcon, baie cu cada/cabina de dus, uscator de par, mocheta.
Alte informatii: minibarul contine o sticla de apa (la sosire).

Facilitati hotel: restaurant principal, terasa, 3 baruri, piscina exterioara (346 mp), piscina pentru copii, loc de joaca si miniclub pentru copii, baie turceasca, sauna, centru fitness, aerobic, tenis de masa, programe de animatie, discoteca.
Servicii cu plata: sporturi acvatice, telefon, fax, servicii postale, spalatorie si curatatorie, minibar, biliard, acces internet, centru Spa, servicii medicale, coafor, magazin, fotograf, inchirieri masini si biciclete.

Plaja de nisip si pietris, cu o lungime de 250 m. Sezlongurile si umbrelele sunt gratuite.

Alte informatii:
- animalele de companie nu sunt permise;
- in restaurante tinuta este obligatorie;
- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Piscina exterioara
Restaurant
centru spa
club pentru copii
Schimb valutar
Bar
Plajă

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.