Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LONICERA WORLD HOTEL


Descriere

Lonicera World Resort Spa Hotel.

Incepand cu sezonul 2022, hotelul Lonicera World si hotelulLonicera Resort vor forma un singur hotel sub numele de Lonicera World ResortSpa Hotel.
Localizare: Hotelul se afla direct pe plaja cu nisip dingolful Fugla, la 5 minute de mers de zona comerciala si la 22 de km de orasulAlanya.
Resortul este format din 7 cladiri impartite in: zona Resortsi zona World.

Cladirea Resort
Camere Standart Resort: Capacitatea camerei: 3 adultisau 2 adulti si 2 copii, dimensiunea camerei: 36 m2, 1 pat dublu si 1 pat de opersoana in camere standard.
Aer conditionat split, dus, WC, TV cu muzica, informatii sicanale internationale, uscator de par, set de bauturi calde, telefon, seif,balcon, minibar, (apa umpluta si sifon); podea laminata.
Camere Superioare Resort:
Capacitatea camerei: 2 adulti, dimensiunea camerei: 72 m2.sieste formata dintr-un 1 dormitor si un1living, jacuzzi-ul pe balcon.
Aer conditionat split, dus, WC, TV cu muzica, informatii sicanale internationale, uscator de par, set de bauturi calde, telefon, seif,balcon, minibar, (apa umpluta si sifon); podea laminata.
Camere Family Resort:
Capacitate camera: 5 adulti si 1 copil, dimensiunea camerei:72 m2 si este formata din doua camere. Exista 2 paturi duble si 1 pat de opersoana in camerele standard.
Aer conditionat split, dus, WC, TV cu muzica, informatii sicanale internationale, uscator de par, set de bauturi calde, telefon, balconseif, minibar, (apa umpluta si sifon); podea laminata
Cladirile World (formata din 6 corpuri diferite)
(BLOCURI A-B-C-D-E-F)
Camere World Standard: Capacitate camera: 2 adulti si1 copil, dimensiune 24 m2.
Aer conditionat split, dus, WC, TV cu muzica, informatii sicanale internationale, uscator de par, telefon, balcon, minibar, (apa umplutasi sifon); laminat, si podea ceramica.
Camere World Family: Capacitatea camerei: 4 adulti si1 copil
Dimensiune: 44 m2, camerele de familie sunt compuse fiedintr-o camera mare, fie din doua camere.
Aer conditionat split, dus, WC, TV cu muzica, informatii sicanale internationale, uscator de par, telefon, balcon, minibar (reumplut cuapa si sifon); parchet laminat si ceramica.
Servicii contra cost: discoteca, serviciu de spalatorie, pavilion,masaj, peeling, coafor, doctor, iluminat terenuri de tenis, centru de joc,trambulina, biliard, pinball, centre comerciale, club de babysitting (cresa),restaureantele a la carte, sporturi nautice.
Activitati gratuite: 6 zile pe saptamanaactivitati de zi si spectacole de noapte, mini club (4-12 ani), mini discoteca,petreceri diverse, aerobic pe apa, step, polo pe apa, boccia, dart, tenis demasa, terenuri de tenis cu nisip moale terenuri, volei pe plaja, baschet, seride gala (noptile turcesti o data pe saptamana), loc de joaca, sala de jocuri,hamam, sauna, baie de aburi, sala TV, centru de fitness.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Billiards
Squash
Indoor swimming pool (all year)
Snack-bar
Fishing
Buffet Restaurant
Cycling
Carpet floor
Ping Pong
Turkish baths
Rooms with VIP services
Shoe shining service
Beauty salon
Ironing service
Sauna
Heating
Free WiFi connection
WC
Smoking prohibited throughout the hotel premises
Tourist information
Luggage storage
Transfer service (for a fee)
Telephone
Flatscreen TV
Games room
Outdoor swimming pool
Darts
Covered swimming pool
Laundry service
Radio
Entertainment
Hairdryer
Safe
Lift
Air-conditioning in communal areas
Bar
Landscaped area
24 hour reception service
Restaurant
Minibar
Rent a bike
Car Hire Service
Free parking
Change machine
Buffet breakfast
Photocopier
Gymnasium
Non-smoking rooms
Internet access
Tennis court
Scuba diving
Shops
Games area
Air-conditioning
Balcony
Shower
Total number of rooms
Bathroom
Terrace

Locatie