Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LIMAK LIMRA HOTEL


Descriere

Construit in anul 1998, cladirile Limak Limra Park au fost construite in anul 2004, iar suprafata totala este de 140.000 mp.

Descriere

Ultima renovare a avut loc in anul 2013.

Localizare

Hotelul se afla in regiunea Kiris, la 5 km de statiunea Kemer si 70 km de aeroportul din Antalya.

Website

https://www.limakhotels.com/

Facilitati hotel

Ultra All Inclusive tip bufet pentru mic dejun, mic dejun tarziu, pranz, gustari dupa amiaza, inghetata in Cafe Bonjour, prajituri, ceai si cafea, cina, cina tarzie, toate bauturile alcoolice si racoritoare locale si unele standard din import, cafea turceasca in Lykya, Atlantis si barul din lobby, restaurantele A'la Carte (Sandal si Kazan) cu rezervare in prealabil. Nu sunt incluse in concept: restaurantele A'la Carte Italian, Barbeque, Chinese, toate bauturile imbuteliate si la cutie, bauturile de lux importate, vinurile speciale, sucurile naturale din fructe, room service.

Facilitati: Restaurant principal - Phaselis, Likya snack, Galata snack, patiserie, restaurante A'la Carte: Ponte Veccio - specific italian, China Garden - specific chinezesc, Sandal - pescaresc, Kazan - specific turcesc, restaurant BBQ, baruri pe teritoriul complexului hotelier. Contra cost: centru comercial, coafor, servicii medicale, baby sitting, room service, spalatorie si uscatorie, jocuri pe calculator, telefon, fax, internet, rent a car. Conexiunea la internet Wi-Fi este disponibila gratuit in hotel.

Plaja: Hotelul are plaja privata cu nisip si pietris; prosoape, sezlonguri si umbrele de soare gratuit. Pavilioanele private pe plaja sunt contra cost.

Sport si divertisment: Piscie exterioare pentru adulti si copii, piscina interioara, tobogane, centru fitness, sauna, baie turceasca, terenuri de tenis, squash, baschet, volei pe plaja, darts. Contra cost: sporturi nautice, scoala de scufundari, masaj, centru Wellness, nocturna si echipamentul pentru terenurile de tenis, biliard, camera cu jocuri.

Se organizeaza programe de divertisment in timpul zilei, seara spectacole; programe speciale pentru copii in Mini-club (04-12 ani) si Junior Club pentru +12 ani, seara mini Disco.

Facilitati camere

Hotelul are un numar total de 820 camere: camere standard in cladirea principala (28 mp, un dormitor, o baie, vedere directa la mare, vedere partiala la mare si piscina, max 2+1pax), cladirea Arycanda (28 –32 mp, un dormitor, o baie, vedere la mare si piscina, max.2+2pax), camere Garden standard (28–32 mp, un dormitor si o baie, max.2+2pax, localizate in zona de gradina), Limra Park (camere park, sunt localizate peste strada si au categoria de 4*, un dormitor, o baie, max.2+2pax), camere Jacuzzi studio care se afla numai in cladirea principala, camere family numai in partea de gradina - Garden (39 mp, 2+2pax, doua dormitoare cu usa intre ele, o baie). Toate camerele au balcon sau terasa cu vedere la mare sau la gradina, baie privata cu cada, uscator de par, telefon in baie, aer conditionat centralizat cu program in functie de conditiile meteo, telefon direct, podea laminata, seif, mini bar (bauturi racoritoare, apa si bere realimentat zilnic), TV prin satelit, conexiune internet WI- FI.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Entertainment activities
Parking
Garage
Fresh water swimming pool
Hairdryer
Direct line telephone
Tennis
Hairdresser
Laundry service
Safe
Year of construction
Buffet breakfast
Number of flats (main building)
Air-conditioning in communal areas
Bar
Restaurant
Room service
Total number of rooms
Theatre/auditorium
Disco/Nightclub
Volleyball
Bungalows
Drinks included
Lawn bowling
Gymnasium
Catamaran
High chairs
Peddle boat
All Inclusive
Mini-fridge
Games room
TV room
Medical service
Buffet lunch
Windsurfing
Canoes
Sailing
Poolside bar
Mini club
Special spa offers
Outdoor swimming pool
Heated swimming pool
Sunshades
Deck chairs
Junior Suites
Railway station
Number of flats (adjoining building)
Disabled rooms
Diving
Basketball
Waterskiing
Water aerobics
Aerobics
Lift(s)
Number of swimming pools
Covered swimming pool
Children\'s swimming pool
Air-conditioned restaurant
Conference hall
Sauna
Bathtub
Carpetted
TV
Mastercard
Steam bath
Solarium Terrace
Mini Golf
Children\'s entertainment
Satellite/cable TV
Massage
24 hour reception service
Change machine
Shops
Games area
Individual air-conditioning

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.