Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LIMAK LARA DE LUXE HOTEL


Descriere

Localizare: Se afla in zona Lara la 13 km de Aeroportul International Antalya si la 25 km de centru orasului Antalya.

Web site: www.limakhotels.com

Facilitati hotel: 7 restaurante si 4 baruri, disco, parcare ( interioara si exterioara), programe de animatie zilnice,amfiteatru, aqua parc cu 9 topogane, 3 piscine exterioare, 2 piscine pentru copii, piscina interioara cu cascada, plaja private, 2 saune, baie turceasca, Jacuzzi, masaj (contra cost), centru de fitness, centru wellness (contra cost), internet cafAS (contra cost), un teren de tenis, lectii de tenis( contra cost), mini club (4-12 ani), junior club (13-16 ani), squash(echipamentul este contra cost), billiard (contra cost), bowling(contra cost), Sali de conferinte.

Facilitati camere:
Hotelul dispune de 441 camere astfel:
ae Camere standard : 323 (32 mp)- 4 pentru persoanele cu disabilitati
ae Camere family : 92 (65 mp)
ae Junior Suite cu Jacuzzi: 11(45 mp)
ae Suite Room cu Jacuzzi: 15 (70 mp)
Dotari camere: bacon, TV plasma cu 24 de canale, uscator de par, seif, mini bar, telefon direct ( si in baie), casa, aer conditionat centralizat.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Squash
Volleyball
Themed hotel
Drinks included
Gymnasium
Peddle boat
Surfing
Bowling alley
All Inclusive
Tourist area
Motor boat
Buffet lunch
Windsurfing
Canoes
Sailing
Set-menu dinner
Resort
Junior Suites
Railway station
Sandy beach
Diving
Basketball
Waterskiing
Entertainment activities
Water aerobics
Aerobics
Double rooms
Tennis
Suites
Year of construction
Mastercard
Full-board
Buffet breakfast
Garden
Mini Golf
Children\'s entertainment
Nearest large city
Town centre
Number of flats (main building)
Total number of rooms

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.