Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LIFECO ANTALYA


Descriere


THE LIFECO este cel mai modern centru de sănătate, well-being/well-aging, prevenire si suport pentru stările de boală si unul dintre putinele din lume de acest fel, venind in intimpinarea nevoilor celor ce incearcă să prevină si sa tina pasul cu maladiile provocate de stilul de viata modern la care cu toti suntem expusi.
Vine in intimpinare cu o abordare holistică 360°, ce include terapii anti-aging si de well-being, tratamente de prevenire pentru cancer si boli cronice, tratamente de infrumusetare si desfătare dar si terapii pentru spirit,toate in acelasi pachet.
The LIFECO, cu abordarea sa SANATATE 360°. oferă participantilor la programele sale oportunitatea de a a-si imbunătati forma fizică, de a-si spori in final calitatea vietii. Sanatate 360° inseamna: well-aging, educatie, sustinerea vindecarii, produse de suport, miscare si flexibilitate, detoxifiere, minte, estetica, spa, nutritie.Filosofia LIFECO: putem fi sanatosi fara a ne compromite stilul de viata actual.Oricine poate adopta un stil de viata mai sanatos facind alegeri corecte ce pot fi integrate in viata normala de zi cu zi. LIFECO se doreste a fi perceput ca o sursa de alegeri sanatoase ce ofera celor interesati instrumentele de care au nevoie pentru a-si corecta stilul de viata.
THE LIFECO ajuta sa dobindim un stil de viata mai sanatos prin nutritive, managmentul stresului, detoxifiere trupeasca si mentala, antrenamente si terapii de vindecare naturala.
La finele programului va veti cunoaste noul,,EU,,mai sanatos, mai energic, rejuvenat si mai sigur pe sine ca niciodata pina acum. Dupa ce veti experimenta pe viu schimbarile si marile beneficii,nu veti mai dori sa renuntati la noul stil de a fi si de a trai.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.