Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KAYA SIDE HOTEL

Descriere



Hotel Club Calimera Kaya Side este situat la 70 km de aeroportul orasului Antalya, la 3 km de orasul Side, chiar pe malul marii. Construit in anul 1988, are o suprafata totala de 47000 mp, ultima renovare - An 2011. Hotelul este alcatuit din corpul principal cu 4 etaje si anexa de 3 etaje (50% din camere au vedere la mare).
Main Building:
- 236 camere standard (max. 2+1 pers., 22 mp), 4 din ele pentru persoane invalide,
- 21 camere suite (hol, dormitor cu usa, max. 2+2 pers., 31 mp),
- 16 camere junior suite (un dormitor mare, canapea, max. 2+2 pers., 27 mp).
Anexa:
- 160 camere standard (max. 3+1 pers., 35 mp).
Hotelul dispune de un teritoriu verde de dimensiune medie, care uneste hotelul de plaja si de lacul cu priveliste frumoasa care se afla AZn spatele sau. O plaja excelenta. Recomandam pentru un sejur familial. LAenga hotel se afla un club hipic unde se poate calari.

Camera:baie, foehn, aer conditionat centralizat, TV, mini-bar(bauturile racoritoare se suplimneteaza zilnic gratuit), seif(in camera, contra-cost),pardoseala-mocheta,balon,room service (contra cost).

Dotari si servicii:restaurant principal,4 restaurante a la carte (italian, oriental, pescaresc, barbecue, cu rezervare, o vizita gratuita AZn fiecare restaurant),4 restaurante a la carte (italian, oriental, pescaresc, barbecue, cu rezervare, o vizita gratuita AZn fiecare restaurant),3 baruri, 2 piscine exterioare, piscina acoperita, 3 tobogane,spalatorie, cabinet medical,salon de AZnfrumusetare,sala TV,muzica life, centru comercial,parcare,sala de conferinta

Servicii gratuite: sauna, baie turceasca, fitness,program de animatie,aerobica, club,volei pe plaja, mini-fotbal,3 terenuri de tenis,inchiriere mingi de tenis, wi-fi(in lobby)

Servicii contra cost: masaj,peeling, jacuzzi,biliard,internet-cafe,aparate de joc, catamaran, nocturna teren tenis, inchiriere rachete de tenis, toate sporturile acvatice pe plaja.

Pentru copii:bufet, piscina, tobogan, loc de joaca, mini-club (pentru copii varsta 4-12 ani), baby-sitter(contra cost)

Plaja: proprie, nisip/pietris. Bar pe plaja. Umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit. Prosoape de plaja: gratuit. La piscina: umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Minibar
Uscător de păr
Room service
Piscina interioara
Piscină pentru copii
Seif
Fitness
Cafenea
Darts
Biliard
Servicii de curatatorie
Tenis
Tenis de masă
Acces la internet
Loc de joaca
Spa
Lobby
Familie cu copii
Centru
Distanta fara de aeroport
Plaja cu nisip
Sezlonguri gratuite pe plaja
Umbrele gratuite pe plaja
Mini Supermarket
Bar/Baruri
Club pentru copii de la hotel
Baie
Telefon cu apelare directa
TV prin satelit/cablu
Balcon/terasa
Masaje
Volei pe plaja
Minigolf
Program de comedie
Divertisment pentru copii
Distanta pana la plaja
Sporturi acvatice
Restaurant in cladire (á la carte)
Cazare la mare
Pentru familiile cu copii
Săptămâni fericite
Optiuni cumparare
Hotel chiar langa plaja
Sezlonguri gratuite piscina
Umbrele de soare gratuite langa piscina
Cadă
Tobogane si tobogane cu apa
Coafor
Reprezentatie locala
Facilitati sanitare
Climatizare
Scufundări
Restaurante
Baruri/hanuri
Inchiriere biciclete
Piscine incalzite
Centru turistic
Baschet
Saună
Recepție
Piscină
Grădină

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.