Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GURAL PREMIER BELEK

Descriere

Güral Premier vă duce într-o lume de vis pe marea albastru turcoaz, înconjurat de peisaje superbe. Complexul hotelier, care a fost complet modernizat în 2015, a fost construit în arhitectură tradițională turcească pe o suprafață de 130.000 m2 în mijlocul naturii, înconjurat de mulți copaci, departe de zgomotul orașului.
Descriere hotel
Güral Premier vă duce într-o lume de vis pe marea albastru turcoaz, înconjurat de peisaje superbe.
Complexul hotelier, care a fost complet modernizat în 2015, a fost construit în arhitectură tradițională turcească pe o suprafață de 130.000 m2 în mijlocul naturii, înconjurat de mulți copaci, departe de zgomotul orașului.
Localizare

Güral Premier Belek este situat la 1 km de satul Belek, la 40 km de Antalya și este situat de-a lungul frumoasei linii de coastă a orașului Belek.

Facilități hotel

Gural Premier Hotel Belek 5* pune la dispoziție oaspeților săi 2 restaurante principale, meniu dietetic, meniu vegetarian, 4 restaurante a la carte (otomane, italiene, mediteraneene, asiatice - cu rezervare prealabilă - contra cost), 8 baruri, 24 de înot în aer liber piscine, aquapark 8 tobogane pentru adulți, 8 pentru copii), cabinet medical, centru SPA & Wellness, coafor, lanț de magazine, spălătorie și curățătorie chimică, WiFi (în tot hotelul, gratuit).

Facilități camere

Fiecare cameră este echipată cu un televizor LCD, conexiune Wi-Fi gratuită, telefon cu linie directă (atât în cameră, cât și în baie), seif digital, aer condiționat centralizat, meniu de perne, minibar cu băuturi răcoritoare, bere, chipsuri, prăjituri și ciocolată, facilități pentru prepararea de ceai și cafea. Băile sunt spațioase, având podea și pereți din marmură, dotate cu cadă sau duș cu jacuzzi integrat, uscător de păr, oglindă cosmetică, iar fiecare cameră dispune de un balcon cu zonă de relaxare.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Golf Course
American or Russian billiards
Drinks included
Wheelchair accessible
Gymnasium
Catamaran
Jet-skis
Holiday resort
EC-Card
All Inclusive
Buffet dinner
Tourist area
Ideal hotel for families
Games room
Medical service
Bars/Pubs
Poolside bar
Mini club
Outdoor swimming pool
Sunshades
Deck chairs
Non-smoking area in the restaurant
Year of the last refurbishment
Annex building
Disabled rooms
Basketball
Waterskiing
Water aerobics
Fresh water swimming pool
Central air-conditioning
Hairdryer
Direct line telephone
Double rooms
Hairdresser
Central heating
Cloakroom
Sauna
Laundry service
Safe
Radio
Beach hotel
Year of construction
Mastercard
Buffet breakfast
Steam bath
Solarium Terrace
Garden
Children\'s entertainment
Satellite/cable TV
Commercial centres
Nearest large city
Town centre
Sea
Air-conditioning in communal areas
Massage
24 hour reception service
Minibar
Internet access
Games area
Balcony

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.