Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GANITA HOLIDAY CLUB


Descriere

Ganita Holiday Club este situat în Okurcalar cu plajă de nisip-pietriș în Alanya, paradisul turismului. Hotelul este situat la 37 km de centrul orașului, 30 km departe de Side, 90 km departe de aeroportul Antalya. Hotelul a stabilit pe 60.000 m2 în 1993 și restaurată în 2011. Deschiderea cu un proaspăt nouă viziune a servi înțelegere se afla într-o grădină mare verde cu un palmieri, 100 de tipuri de flori si copaci chiar lângă mare. Are aprox. Plajă 150m în Karaburun Pestera.

Cazare: Hotelul este format din șase clădiri etaje principală și 41 de vile de bloc (Club partea), care are 4 camere de familie duplex in fiecare dintre ele. Acesta are în total 424 de camere, care 254 (Resort), camere standard, care dintre ele o camere cu handicap, 5 dintre ele camere pentru nefumători, 164 familie (Club), camere in vile.

Camerele standard "capacitate este de 2 adulți și 1 copil, Camere pentru familii" capacitate este de 3 adulți și 2 copii, în primul etaj al vilelor, 4 adulti si 2 copii în al doilea etaj al villas.There sunt satelit TV, telefon direct, WC, baie și cadă (în vile cu duș), uscător de păr, Seif, aer conditionat Split, minibar și balcon în cameră (în Club Rooms există o terasă).


Activități:

Activități gratuite:
Centrul de fitness Baie turcească, saună (08:30 - 18:00) aerobic, gimnastica, Step, Afise, Baschet, Beachvolley de masa Tennnis Mini Club (4 -12 ani) (10:00 - 17:30 ), Teenage Club (4 -12 ani) (10:00 - 17:30), Sporturi și Divertisment Activitati, noapte Show (21:30 - 22:30), internet wireless, Pat de dormit în cameră.

Taxa suplimentara de activități:
Import sau băuturi Delux (Import șampanii, în vârstă de 12 ani Whisky, coniac și liquers), suc de fructe proaspete, telefon / fax / Scanner, Shopping Center, Welness și Healt Club (Doctor, spa, masaj, de îngrijire a pielii, Epilare, coafor.) Internet Cafe, electronice pentru jocuri pe calculator, Sala de Jocuri. Babysitting (02-06 ani), Servicii de spalare, Room Service, Seif.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

wi-fi
aer conditionat (AC)
piscina exterioara
servicii de curatenie
acces imediat la plaja

Locatie