Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Club Tess

Descriere

Acest hotel este situat la 400 de metri de plaja sa privată cu nisip, aflată de-a lungul Mării Mediterane, şi are 2 piscine în aer liber, tobogane cu apă și o baie turcească. Accesul la WiFi este gratuit în toate zonele.

Camerele Hotelului Maya World au aer condiționat, minibar şi TV cu ecran plat cu canale prin satelit. De asemenea, camerele au balcon și baie privată cu articole de toaletă gratuite și uscător de păr.

Restaurantul hotelului servește preparate locale şi internaționale, în stil bufet și à la carte. Bufetul de mic dejun este disponibil în fiecare dimineaţă. La bar pot fi comandate băuturi răcoritoare.

Oaspeţii se pot relaxa în saună sau în camera de masaj. Șezlongurile, umbrelele de soare și prosoapele de plajă sunt gratuite. În plus, sunt disponibile 2 piscine pentru copii.

Proprietatea este la 60 km de EXPO 2016. Aeroportul din Antalya este situat la 71 km de Maya World Hotel. La proprietate există o parcare privată gratuită.


Camere : Camera dubla

Camera tripla

Suita de familie + 2 dormitoare

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
Room Service
acces imediat la plaja

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.