Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BARUT HOTELS AKRA & AKRA PARK

Descriere

Hotelul Akra Park Barut este situat în centrul orașului Antalya, la doar 300 de metri de coasta Mării Mediterane. Oferă camere spaţioase cu WiFi gratuit, iar recepţia este deschisă nonstop.

Camerele Hotelului Akra Park Barut au mobilier modern din lemn și zonă de relaxare cu TV prin satelit. În fiecare unitate se află un fierbător electric cu set de ceai/cafea și minibar. Unele camere au un balcon mobilat, cu vedere la mare.

Oaspeţii pot savura o gamă largă de preparate turcești și internaționale la numeroasele localuri unde se poate lua masa din cadrul hotelului, printre care se numără restaurantul principal, restaurantul gourmet, braseria, barul de la piscină, barul din hol, snack barul și patiseria.

Oaspeții beneficiază gratuit de facilitățile oferite de Hotelul Akra Barut. Este situat la numai 100 de metri și oferă baie turcească, piscină interioară și în aer liber, centru de fitness și acces la plajă.

Hotelul Akra Park este situat la 15 km de aeroportul din Antalya și pune la dispoziție o parcare privată gratuită. Activităţile de agrement disponibile în apropiere includ bowling şi sporturi acvatice. EXPO 2016 Antalya se află la 19 km de proprietate.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.