Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Alantur Hotel

Descriere

Hotelul se afla la 5 km de centrul orasului si de bazar. Are acces imediat la transportul public , taxi sau la zona de promenada.
Distante:aeroport 140 km
Atu-uri hotel:- facilitati pentru activitati sportive pe plaja si apa

Facilitati:Hotelul dispune de o larga gama de activitati sportive de recreere cum ar fi : tenis de masa , teren de volei pe plaja, 3 terenuri de tenis, yoga, aerobic, fitness si diverse sporturi de apa si pe plaja. Deasemenea printre alte facilitati puse la dispozitia oaspetilor mentionam : piscine: interioara exterioara, piscina pentru copii, tobogane, jocuri de divertisment la piscina, programe si show-uri cu muzica live , dicoteca si club de noapte, gradinita pentru copii si loc de joaca, centru spa cu servicii gratuite : hammam , sauna, baie turceasca, servicii de masaj contra cost , lobby bar deschis zilnic intre 10.00 - 00.00, bar de noapte , bar la piscina, bar pe plaja deschis intre 10.00- 18.00, restaurantul principal, restaurant barbeque si restaurant a la carte.
Camere:Toate camerele sunt spatioase cu terase,
Tipuri camere:camere duble comfortcamere superioarecamere interconectatefamily standardfamily superiorcamere cu 2 paturi twin si 2 paturi suprapuse

Dotari camere : aer conditionat, safe, cana electrica pentru ceai si cafea, , uscator de par, wi-fi, Tv,


Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Terrace/balcony
Swimming pool
Local TV
Airport
Area centre
Children\'s swimming pool
Safe
Beach
Bar
Air-conditioning

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.