Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AZURE VILLAS BY CORNELIA

Descriere

Proiectate pentru a oferi familiilor numeroase confort, 26 din vile au 2 dormitoare si un living (180 m2 - 230 m2), in timp ce 7 dintre ele au 3 dormitoare si 2 camere de zi (220 m2 - 310 m2). Unele vilele dispun de dormitoarele situate la etaj sau dormitoarele copiilor la parter si dormitorul principal la etaj. Fiecare cldire este format din 2 vile si ambele pot fi folosite impreun la cerere.

Localizare:
Azure VIllas By Cornelia fac parte din hotelul Cornelia Diamond Golf Resort & Spa, acestea se afla pe plaja din Iskele Mevkii, o zona frumoasa din Belek, la doar 2 km de centrul orasului.

Tip de masa:
All Inclusive
Plaja:
Plaja privata cu nisip, premiata Blue Flag
Dotari camere:
Azure Villas By Cornelia are camerele dotate cu: televizor, telefon, seif (contracost), aer conditionat, balcon, uscator de par, halat de baie, minibar, fierbator de apa.
Facilitati hotel:
Hotel ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal si restaurante A la Carte (cu specific mediteran si specific turcesc), piscina exterioara, piscina interioara, animatie, jocuri, musica live, Centru Fitness, sauna, baie turceasca.
Pagina Web:https://www.corneliaresort.com/EN/Azure-Villas

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
telefon in camera
TV
Minibar
Room Service
Piscina exterioara
Restaurant
centru spa
servicii de curatenie
seif in camera
Bar

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.