Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ANITA EVERYTIME HOTEL


Descriere

NFORMAȚII GENERALE

Hotelul nostru, situat între munții Taurus și apele albastre limpezi ale Mării Mediterane, este construit pe plaja din Kiris într-o locație de 200 de metri pătrați și oferă un serviciu de înaltă calitate oaspeților noștri, cu o arhitectură caldă și o peisaj extraordinar, cu sloganul "fericirea este de asemenea inclusă" cu toate caracteristicile ospitalității turcești și cu grija oaspeților noștri, suntem pregătiți cu grijă pentru a ne asigura că oaspeții noștri sunt separați de hotelul nostru 100% fericiți. Conceptul "all inclusive" este de 11:00 și continuă până la ora 22:00 cu o varietate de mâncăruri și băuturi.
Hotelul Anita Everytime dispune de 93 de camere standard, 38 cu paturi suplimentare, 9 apartamente cu un total de 102 camere * Restaurantul Sailor are o capacitate de 130 de persoane, terasa pentru 100 de persoane si Barul de la piscina, Disco Bar.
Plaja privată este la 20 de metri de nisip cu pietriș și la 200 de metri de hotel.
Echipa de animație vă va oferi distracție. Disco, nopți turcești, jocuri de biliard, polo pe apă, gimnastică pe apă, gimnastică de dimineață, volei, darts, turnee, aerobic, diverse competiții, unele spectacole de seară.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

aer conditionat (AC)
piscina exterioara
restaurant
piscina interioara
acces imediat la plaja

Locatie