Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vacanta in Ammoudia Grecia

Vacanta in Ammoudia Grecia

Ammoudia este un mic sat de pescuit din unitatea municipală din Fanari, în unitatea regională Preveza din Epirus, Grecia. Ammoudia este situat pe coasta Mării Ionice, la 9 km (6 mi) sud-est de Parga. Gura râului Acheron se află în sat....

Citeste mai mult

Vacanta in Ammoudia Grecia


Potrivit mitologiei, Ammoudia a fost locul de trecere in lumea de apoi a sufletelor care traversau Raul Styx, in calatoria lor spre Imparatia lui Hades, cunoscuta ca imparatia umbrelor. Intrarea in Imparatia lui Hades (Necromanteion) se afla la mica distanta de Ammoudia si este considerata oracolul mortilor. Desi turismul nu este foarte dezvoltat, zona pastrandu-si inca traditionalismul pur, satul Amoudia se trezeste la viata in sezonul de vara, cand numerosi greci vin sa se bucure de plaja generoasa, de raul ce traverseaza satul si, mai ales, de frumusetea naturii inconjuratoare.

O natura cu o valoare ecologica semnificativa datorita mediului biotic rar existent pe marginile raului Acheron, zona facand parte din programul ariilor protejate prin lege: „Natura 2000”. Este locul in care sa vii daca iubesti stilul de viata grecesc, daca iubesti arheologia si, mai ales, daca iubesti natura in cea mai pura stare. Este o alegere turistica buna intrucat zona imbina armonios atmosfera familiara linistita cu o varietate de activitati si atractii de valori mitologice, istorice si de mediu.

In Ammoudia si in imprejurimile ei poti vizita o varietate de obiective turistice, printre care se afla Castelul Parga situat la 15 de kilometri distanta, Castelul Ali Pasa aflat la 25 de kilometri de Ammoudia, Kassopi Ancient - un centru elenistic imens construit la mijlocul secolului al 4-lea i.en, la 40 de kilometri de Ammoudia si la o altitudine de 555 de metri – si Zalongo, muntele situat la 45 de kilometri de Ammoudia. De asemenea, pentru adevaratii pasionati de arheologie, Teatrul antic din Dodoni este o adevarata comoara. Este unul dintre cele mai mari si mai bine pastrate teatre din Grecia antica, cu descoperiri arheologice datate din perioada 2600 - 2000 i.Hr., si se afla la aproximativ 70 de kilometri de Ammoudia.

Hotelul nu se mai afla in oferta noastra.
Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276

Căutarea nu a întors nici un rezultat!
 Vă rugăm schimbați data de plecare și încercați din nou!
 Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276.