Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL DANA


Descriere

Hotel Dana ofera cele mai bune conditii de confort, intr-o atmosfera rafinata si eleganta si va pune la dispozitie o varietate de moduri de relaxare dar si conditii excelente pentru intalniri de afaceri.
Hotel Dana****, recent renovat, a debutat pe piata hoteliera in anul 2010 ca fiind singurul hotel de 4* din judetul Ialomita. Astfel reuseste sa ofere cele mai bune conditii de comfort, intr-o atmosfera rafinata si eleganta si va pune la dispozitie o varietate de moduri de relaxare dar si conditii excelente pentru intalniri de afaceri. Cu o capacitate de 78 de locuri, personal calificat si camere datate corespunzator, hotelul ofera un concediu in mijlocul naturii, pe plaja privata a hotelului, oferind si posibilitatea de tratament balnear si wellness.
Descriere camere:
Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, balcon, internet, uscator de par.
Descriere facilitati:
Acces gratuit si sezlong pe plaja Mircesti a Complexului Hotelier Parc in sezonul estival. Se accepta animal de companie contra unei taxe.
Servicii masa:
Se poate servi in sistem a la carte, meniu fix sau bufet suedez in Restaurantul Parc*** cu o capacitate de 300 locuri, dotat cu climatizare sau pe terasa restaurantului, sau in Restaurantul Dana**** avand la dispozitie un meniu variat cu preparate din bucataria traditionala si internationala.
Facilitati copii:
Bazin si loc de joaca pentru copii.
Facilitati evenimente:
1 - are o capacitate de 80 de locuri unde se pot organiza conferinte, traininguri, intalniri de afaceri, simpozioane, evenimente private si pune la dispozitie: sonorizare, video-proiector, flip-chart, ecran de protectie, climatizare, mobilier specific.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Parcare
Bar
zona de plaja privata

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.