Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel Ever Green**** este o locatie moderna si primitoare, amplasata intr-o zona linistita a statiunii, inconjurat de parcul dendrologic si lacul Amara. Hotel Ever Green reprezinta alegerea ideala atat pentru turismul de relaxare cat si pentru cel de afaceri. Acesta a fost conceput pentru a oferi maxim de confort clientilor sai. Locatia dispune de un numar de 32 camere duble standard, 4 camere duble superioare si doua camere family. Acestea sunt dispuse la parter si mansarda.
Camera dubla: sunt dotate cu baie, aer conditionat,, halate de baie, uscator de par, mini bar, seif, TV prin cablu, Wi-Fi gratuit, telefon.

Camerele duble superioare sunt mai spatioase in comparatie cu camerele duble, in aceste camere regasiti un pat dublu si o canapea.De asemenea, sunt dotate cu aer conditionat, baie, halate de baie, usctor de par, mini bar, seif, TV prin cablu, Wi-Fi gratuit, telefon.
Camerele family sunt dispuse in mansarda hotelului, au cel mai generos spatiu de cazare din hotel si o priveliste superba spre parcul dendrologic. Camere sunt dotate cu pat matrimonial, canapea si divan. Restul dotarilor fiind standard, aer conditionat, baie, halate de baie, usctor de par, mini bar, seif, TV prin cablu, Wi-Fi gratuit, telefon.
Restaurantul Ever Green este o locatie modern, de bun gust, cu o capacitate de pana la 300 de invitati, cu un decor placut, constructie in mare parte din sticl si priveliste ctre lacul Amara si piscina Ever Green, restaurantul creeaz o atmosfer elegant si relaxant in acelasi timp, fiind locul ideal pentru organizarea de evenimente private sau corporate.
Piscina semiolimpica a carei adancime variaza intre 1.20 si 1.90 metri, este deschisa pe toata durata verii, turistii cazati in Hotel Ever Green**** au accesul gratuit pe baza bratarii primite la receptie. Dotarile cuprind o zona de plaja, baldachine de lemn, sezlonguri, umbrele, dusuri si un bar in aer liber unde se servesc atat bauturi racoritoare, cat si bauturi alcoolice.
Piscina pentru copii este alturat piscinei semiolimpice, cu adancime de 60 cm, astfel incat copii se pot juca linistiti sub supravegherea parintilor.
Piscina medie este o locatie intima, ferita de ochii curiosilor, ideala pentru petreceri de familie sau doar o zi linistita de plaja
Sala de conferinta se afl la etajul 1 al hotelului si este perfect pentru a realiza evenimente corporate precum lansri de produse, receptii, ateliere de lucru, prezentri, cocktailuri sau sedintei de lucru. Dotrile slii de coferinta includ: video proiector, flipchart, internet Wi-Fi gratuit, aer conditionat.


Barul hotelului dispune de 50 locuri, unde se poate savura o gama variata de bauturi alcoolice si nonalcoolice, preparate din cafea, ceaiuri, ciocolat calda, totul intr-un ambient muzical placut.
Hotelul dispune de receptie, restaurant, sala de conferinta, parcare privata, piscine exterioare si sauna. Ever Green pune la dispozitia turistilor doua locatii unde va punteti crea evenimentul perfect, Evergreen Events Hall si Evergreen Ballroom.
Pentru turistii care doresc sa
beneficieze de tratament balnear, el poate fi efectuat in baza de tratament la
Hotelului Parc*** (distanta aprox. 2 km).


Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.