Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare:
Hotelul Eclipsa, clasificat la categoria 3* face parte din Complexul Hotelier Balnear Parc, alaturi de Hotel Dana 4* si Hotel Parc 3* si este situat in statiunea Amara, la 50 de metri de Plaja Mircesti.

Facilitati camere:
Hotelul dispune 23 camere cu pat dublu si matrimonial, 2 apartamente cu pat matrimonial, mobilate modern si decorate in stiluri diferite, dotate cu baie proprie cu dus sau cada.
Camera dubla standard este cu doua paturi separate, are TV cu canale prin cablu, frigider, baie proprie cu cabina de dus.
Camera dubla superioara este cu pat matrimonial, dispune de TV cu canale prin cablu,frigider, aer conditionat, Wi-fi si baie proprie cu cabina de dus.
Apartamentul este cu pat matrimonial, dotat cu mobilier modern si decorat in stiluri diferite, are TV cu canale prin cablu, aer conditionat, Wi-fi, birou de lucru, baie proprie cu cada.

Facilitati hotel:
Hotelul face parte din Complexul Hotelier Parc, care mai cuprinde: baza de tratament, cabinet medical, restaurant Parc, terasa, bar, Plaja Mircesti, Hotel Dana, 3 sali de mese, o sala de conferinte, 2 terase, parcare pazita si plaja proprie amenajata cu terase, dusuri, ezlonguri, tobogan acvatic, bazin pentru copii (plaja de la Mircesti), internet WiFi gratuit in zona receptiei, seif la receptie.
De asemenea, hotelul are teren de tenis si parc propriu pentru relaxare unde veti putea gasi foarte multa liniste.

Restaurant:
Masa poate fi servita la restaurant Parc, in sistem de bonuri valorice sau comanda a la carte.

La hotel Eclipsa se trateaza diverse afectiuni ale sistemului locomotor (dureri de spate, dureri ale articulatiilor, dureri de gat, umar, sold, artrita, reumatism, osteoporoza, boli degenerative, reabilitare post-operatorie, antrenament functional si fizioterapie, pentru mobilitate si antiinflamator, namol terapeutic, calmarea durerii si cresterea mobilitatii), afectiuni dermatologice (psoriazis, neurodermatita, eczema atopica, acne, bai si namoluri cu continut de sare, unguente si fototerapii pentru tratarea afectiunilor dermatologice, cu rezultate foarte bune), probleme respiratorii si cronice, alergii, raceli, infectii ale tractului respirator (tratamentele pe cale inhalatorie cu remedii naturale, saruri si uleiuri esentiale).

Parcare:
Hotel Ecplisa dispune si de parcare proprie pazita, in limita disponibilitatii.

Animale de companie: Nu sunt acceptate animalele de companie.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.