Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MARITUR

   Albufeira, Portugalia


Descriere

Hotelul Maritur are piscine în interior şi în aer liber, precum şi camere spaţioase cu balcon mobilat. Plaja Praia de São Rafael este la 10 minute de mers pe jos.

Toate camerele sunt prevăzute cu aer condiţionat, TV prin satelit şi birou. Fiecare cameră are baie din marmură cu articole de toaletă. Accesul la internet WiFi este disponibil gratuit în camere.

Restaurantul Hotelului Maritur oferă specialităţi mediteraneene, inclusiv delicatese din fructe de mare. Hotelul găzduieşte şi o pizzerie. Oaspeţii se pot relaxa cu un pahar de vin local pe terasa de lângă piscină.

La Maritur, oaspeții se pot antrena în sala de gimnastică sau se pot relaxa în cada cu hidromasaj. Pe terenurile de sport se poate juca tenis.

Hotelul Maritur este la 3 km de centrul oraşului Albufeira. Portul de agrement din Albufeira se află la 800 de metri.



Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.