Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AGUA HOTELS VALE DA LAPA RESORT & SPA


Descriere

Acest complex de 5 stele, înconjurat de grădini mari amenajate şi iazuri artificiale, oferă vile de lux, cu acces gratuit la internet prin cablu. Oaspeţii au la dispoziţie putting green cu 9 găuri, piscine în aer liber și un centru spa.

Toate apartamentele sunt situate în vile duplex cu 2 etaje, care au un decor modern și elegant. Fiecare unitate are un living mare și un dormitor, cu plafon înalt și balcon. Există, de asemenea, o bucătărie complet utilată.

Oaspeţii de la Vale Da Lapa au la dispoziţie un club exclusivist cu restaurant de design și un bar cu terasă în aer liber. Aceştia pot savura preparate regionale şi produse locale atent selecţionate.

Agua Hotels Vale Da Lapa oferă, de asemenea, o pistă de jogging, 2 terenuri de paddle tennis și un teren artificial multifuncţional. Copiii se pot distra în zona de joacă și la piscina pentru copii.

Hotelul Vale Da Lapa are intrare privată la clubul de tenis din vecinătate, iar mai multe terenuri de golf se află în apropiere. Plajele Caneiros şi Carvoeiro sunt la mai puțin de 5 km.

Web: http://www.valedalapa.aguahotels.pt/

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.