Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RAMADA PLAZA THRAKI


Descriere

Localizare: Hotelul Ramada Plaza Thraki este localizat la intrare in statiunea Alexandroupolis, departe de agitatie, intr-un peisaj deosebit, aproape de plaja.
Descriere: Hotelul Ramada Plaza Thraki (fostul Thraki Palace) ofera facilitati si servicii excelente, constituind astfel un punct de referinta pentru zona Balcanica precum si pentru atractiile turistice din una dintre cele mai frumoase si mai putin explorate regiuni din Grecia. Hotelul se remarca prin arhitectura moderna exterioara, un design interior deosebit, incadrandu-se totusi perfect in mediul natural al regiunii.
Facilitati hotel: Restaurant, 2 piscine (adulti si copii), bar la piscina, centru de conferinte - 9 sali complet echipate, loc de joaca, animatie, internet wireless, facilitati pentru persoane cu dizabilitati, camera pentru bagaje, teren pentru diverse sporturi, magazin de suveniruri, parcare (capacitate de 700 de locuri). Centrul Thalasso & Wellness Spa, deschis incepand din 2010, se intinde pe o surafata de 2400 mp si cuprinde o serie de tratamente de lux printre care: sauna uscata si umeda, hamam, fantana de gheata, bai cu hidromasaj, aromoterapie, cromoterapie, centru de fitness pe o suprafata de 180 mp, asistenta medicala si de nutritie, salon de infrumusetare (coafura, manichiura, pedichiura), mai multe sali de masaj, tratamente de fata si de corp, bazine cu hidromasaj si jacuzzi pe o suprafata de 600 mp, unele cu apa de mare, aquagym.
Dotari camere: Aer conditionat/incalzire centralizata, TV, internet, seif, minibar, telefon, uscator de par, baie cu dus, cosmetice de baie. Camerele duble executive se ofera si halate de baie.
Web: www.wyndhamhotels.com/ramada/alexandroupolis-greece/ramada-plaza-thraki/overview

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.