Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PRIMASOL RALITSA SUPERIOR & SUPERIOR GARDEN - SENIORI


Descriere

Localizare: Fostul Hotel Ralitsa Superior (cladirea principala si Sectorul K), este situat in zona parcului, la 800 m de plajă. Oaspeţii hotelului au la dispoziţie linia gratuită de autobuz spre plajă şi retur, la fiecare jumătate de oră, între 9:30 h şi 17:30 h. În 2006, hotelul a fost distins cu premiul Holiday Check la categoria cele mai bune 100 hoteluri din lume.

Facilitati: Piscină descoperita, piscină acoperita, restaurant principal şi restaurant "à la carte", lobby bar, snack bar, restaurant Rai (pe plajă), internet café, sală de conferinţe, seif la recepţie, servicii de spălătorie şi călcătorie, jocuri electronice, salon de coafură, manichiură şi pedichiură, magazin, rent a car, schimb valutar. Internet gratuit în holul hotelului şi în lobby bar.

Servicii masa: Concept AI+:

Program restaurant: Mic Dejun: 07:30-10:00, Pranz: 12:30-14:30, Cina: 18:30-21:30.

Snack bar Ralitsa: 10:00-23:00 bauturi, 11:00-21:00 inghetata, 11:00-16:00 gustari reci si calde, pizza, fructe.

Beach restaurant Rai: 12:30-14:30 Pranz, 11:00-16:00 bauturi racoritoare, bere, inghetata, pizza, cafea.

Lobby bar: 10:00-23:00.

Pool bar Ralitsa: 10:00-18:00.

Snack bar Ralitsa: 10:00-23:00.

Lounge bar: 10:00-23:00.

A la carte restaurant: 1 data/sejur cu rezervare cu o zi inainte pana in ora 15:00.

Dine Around: exista posibilitatea, pentru sejur minim de 7 nopti cu sosire inainte de 30.06 si dupa 01.09.2015 si rezervare cu o zi inainte pana in ora 15:00 pentru Pranz si Cina.

All Inclusive+: include seri tematice (bulgaresti, italienesti, barbeque, world of Primasol, seafood), animatie si sport pentru copii si adulti.

Facilitati copii: Club pentru copii şi teren de joacă pentru copii, piscină acoperită pentru copii.

Gratuit: Utilizarea gratuită a două şezlonguri şi o umbreluţă pentru fiecare cameră la plajă, tenis de masă, volei de plajă, baschet, fotbal, gimnastică aerobică, gimnastică acvatică, darts, şah, table. Tenis de câmp - 1 oră gratuit pe cameră/ sejur, în timpul zilei, WI-Fi gratuit în holul hotelului şi în lobby bar. Program de sport şi de divertisment (pentru copii şi adulţi) ziua şi seara, 6 zile din săptămână; discotecă pentru copii şi scenete prezentate de o echipa de animatori bine pregatita.

Contra cost: Excursii, sporturi acvatice, tenis, mini golf, călărie, scufundări, fotbal, baschet, fitness, biliard, închirieri de biciclete şi ricşe, plimbări cu trăsura, Luna Park, bowling, petanque. Tenis de câmp - seara (cu iluminare).

Animalele de companie sunt acceptate, contra cost, se plateste la receptie.

Primasol Ralitsa Superior Garden este o cladire secundara, aflata langa corpul principal (fostul corp K). Oaspetii cazati aici beneficiaza de toate facilitatile (restaurant, piscina, sezlonguri, animatie etc.) ale Hotelului Primasol Ralitsa Superior 3*.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

aer conditionat (AC)
Parcare
Sala de fitness
Lift
Piscina exterioara
Restaurant
centru spa
servicii de curatenie
Loc de joaca pentru copii
club pentru copii
sala de jocuri (biliard, darts, tenis de masa,etc)
Saună
seif in camera
bar la piscina
Bar
Aqua park
Plajă

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.