Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vila Steaua Nordului


Descriere

Vila Steaua Nordului este situata la doar cativa pasi de celebra Cetate a Alba – Iuliei ,pensiunea noastra este punctul de plecare ideal pentru calatoriile dumneavoastre in timp ,prin bogata istorie a Transilvaniei. Fiecare dintre camerele noastre este dotata cu amenajari moderme si o nota de eleganta traditionala, garantand un sejur confortabil si relaxant.

Restaurantul nostru va ofera o varietate de delicii culinare,de la specialitati locale pana la bucatarie internationala ,toate pregatite cu ingrendiente proaspete si de cea mai buna calitate .

Organizam si gazduim evenimente memorabile , de la intalniri private pana la revelioane festive , cu o atentie deosebita pentru detalii .

Capacitatea sala evenimente- 250 persoane

Terasa incalzita- 50 persoane

Restaurant- 50 persoane

Salon - 24 persoane ( se pot organiza petreceri private )

Sala conferinta- 20 persoane

Facilitati : piscina interioasa ,piscina exterioara, sauna , terasa inchisa incalzita pe perioada cu temperaturi scazute ,wifi gratuit, parcare gratuita

Oferim pachete pt grupuri ,preturile sunt in functie de cerintele clientului.

Echipa noastra prietenoasa si profesionalista este dedicata sa va ofere o experienta de neuitat , cu servicii personalizate pentru fiecare oaspete .

Alba Iulia este orasul in care ,de-a lungul istoriei,au avut loc mai multe evenimente sociale,politice si culturale importante pentru poporul roman. Fiind una dintre cele mai frumoase orase din Romania, care atrage turistii prin obiectivele care povestesc despre istoria orasului .

Locuri de vizitat:

Cetatea Alba Carolina: este cea mai mare cetate din Romania si una dintre cele mai importante cetati in stil Vouban din Europa.

Obeliscul lui Horea Closca si Crisan

Muzeul roman Principia

Muzeul Unirii

Palatal Apor

Catedrala Incoronarii

Catedrala Romano Catolica

Biblioteca Batthyaneum

Traseul celor trei fortificatii

Timp liber ,agrement :

Parcul de aventuri – 4 km

Casa memoriala Lucian Blaga -15 km

Turda Salina -70 km

Rapa Rosie -23 km



Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Restaurant
Bar
Canale TV copii
Check-in / Check-out prioritar
Fumatul interzis
Monitorizare video exterior
Monitorizare video 24h
Cheie acces
Meniu copii
Umbrele de soare
Recepție
Aer condiționat
Plajă
Grădină
Camere nefumători
Terasă
Zonă fumători
Alarmă fum
Parcare păzită
Șemineu interior
Terasă acoperită
Facilități masă evenimente
Sală conferință
Șezlonguri
Acces pe bază de cartelă
Zonă TV la comun

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.