Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Transilvania


Descriere

Hotelul Transilvania este situat la kilometrul zero al orasului, in inima centrului civic. Facilitati hotel: restaurant a-la-carte cu specific mediteranean si international , room-service, English Bar, parcare gratuita, receptie 24/24, 7/7., 2 sali de conferinte (capacitate 60 de locuri), apel desteptare, servicii de transfer, camera pentru bagaje, business center, wi-fi gratuit. Facilitati camere: instalatie de aer conditionat si ventilatie, minibar, televizor LCD, linie telefonica interioara, acces gratuit la reteaua de internet atat wi-fi cat si prin cablu, burete silicon papuci, cabina de dus, uscator de par, priza pentru aparatul de barbierit in baie, produse de ingrijire personala, senzor de fum, fier si masa de calcat la cerere. Servicii masa Facilitati copii

ProgramSe spune cădacă te uiți la o stea și îți pui o dorință, se va împlini.Ei bine, Revelionul în Alba Carolina –superba cetate restaurată din Alba Iulia, pusă la patru ace cu ocazia Centenarului -înseamnă nu doar să privești, ci chiar să locuiești în mijlocul ei, fiind o fortăreață cu o formă unică de stea.Așa că îți poți pune nu doaruna, ci câte dorințe vrei.Iar dacă vreuna dintre ele este să ai parte de cel mai frumos Revelion, aici putem da o mână de ajutor. Duminică, 29.12: București –Cetatea Câlnic -Alba Iulia (aprox. 360km)Plecămspre Alba Iulia și pe drum facem o oprire la Cetatea Câlnic, patrimoniul UNESCO. Ajungem la hotel în Alba Iulia, unde ne încălzim sufletul cu o țuică ardelenească și degustăm plăcinte coapte pelespede. Ne bucurăm de timp liber pentru o vizită launul dintre muzeele valoroase ale orașului și de atmosfera de iarnă la tradiționalul târg de Crăciundin centrul orașului.Luni, 30.12: Roșia Montană–Bucium (aprox. 160 km)Este ziua în care ne răsplătim cu o excursie opțională. Profităm de această zi pentru a întâlni Roşia Montană, propusă pentru includerea în patrimoniul UNESCOși descoperimun loc excepțional: satul Bucium, locuit încă din antichitate.Caracterului aprig al localnicilor care populează văile și culmile sale și tradiția milenară a băișagului(mineritului), au reușit să țină închegatăcomunitatea. Bucium este locul unde oficial minele s-au închis în urmă cu 50 de ani, dar locuitorii suntîncăconectați și visează la aurul pe care strămoșii l-au scos din adâncurile munților și la cel care este și astăzi sub vatra lor. Buciumanii cântă, sărbătoresc și joacă de fiecare dată când au ocazia și noi avem șansa să ne bucurăm împreună cu ei de bucate alese, muzică și dansuri specifice zoneiși de o plimbare cu sania prin peisajul feeric.Marți, 31.12: Blaj –Petrecere de Revelion (aprox. 70 km)Ne îndreptăm spre Blaj, leagăn al Școlii Ardelene șilocal celebrei Adunări Naționale din 1848. Blajul respiră şi transmite istorie pură și își păstrează aerul boem, cochet. Îi descoperim principalele obiective, nu puține la număr. Api ne întoarcem la hotel să ne tragem sufletul pentru petrecerea de Revelion. Ne distrăm împreună așteptândsosirea Noului An, pe care îl întâmpinăm cu veselie.Miercuri, 1.01: Cetatea Alba Carolina –Carnaval Ne trezim ceva mai târziu pentru că noaptea a fost albă,iar Anul Nou este proaspăt. După un mic dejun copios servit mai tîrziu,ne punem sângele în mișcare cu o plimbare prin cetate. Vizităm obiectivele romane ale castrului Apulum, aflăm povestea Marchizul de Vauban, geniul militar din spatele fortificațiilorși ne lăsăm sufletul să se încarce de istoria orașului. Seara ne așteaptă cu un carnaval, pentru a continua atmosfera festivăa începutului de an. Joi, 2.01: Alba-Iulia–București (aprox. 360 km)Ne luăm rămas-bun de la cetate și ne pregătim de întoarcerea spre casă.
T A R I F U L I N C L U D E 4 nopți de cazare la hotel 4* în centrul orașului Alba-IuliaMic dejun bufet și cină Petrecere de revelion cuopen bar, cină festivă, muzică live, momente folclorice și surprize Carnaval cu muzică și dans pe 1 ianuarie, cu prestație DJ, cină festivă și open barPrimire tradițională la sosireVizită la tradiționalul Târg de CrăciunTurul Cetății Alba CarolinaVizită ghidată la BlajAlte vizite conform descrieriiTransport cu autocar modern, cu climatizareGhid însoțitor pentru întreaga perioadăT A R I F U L N U I N C L U D EAsigurarea storno (nu este obligatorie, însă vă recomandăm să o încheiați)Taxe și cheltuieli personaleIntrările la obiectivele turistice (inclusiv la Muzeul Național al Unirii și Muzeul Principia)Excursiile opționaleEXCURSII OPȚIONALE N E I N C L U S E Î N T A R I FSatele Roșia Montană și Bucium: 25 euro/ persoană (tariful include spectacolul de muzică și dans și plimbarea cu sania; tariful nu include masa de prânz)
R E D U C E R I & S U P L I M E N T ESupliment SGL: 450 leiReducere a 3-a persoană: 100 leiTariful afișat este pentru loc în cameră dublă.Persoanele cu vârsta sub 55 ani beneficiază de aceleași tarife la programele Senior Voyage România.BINE DE ȘTIUTPlecările pe acest program se facdin București, dimineața la 7.00, de la Terminalul MementoBUS, situat în spatele Autogării IDM, vis-à-vis de Magazinul IDM și Gara Basarab (acces dinspre Șos. Orhideelor/ Pod Basarab).Turiștii se vor prezenta la locul de îmbarcare cu cel puțin jumătate de orămai devreme față de orele de plecare menționate.Așezarea în autocar va fi realizată de către ghidul însoțitor conform diagramelor de îmbarcare (în funcție de ordinea înscrierii turiștilor).Grupul minim pentru a se organiza acest program este de 40 de persoane.Excursia opțională se organizează pentru un minim de 30 de persoane și se achită la ghid, în lei, la cursul BNR din ziua respectivă + 2%. P U N C T E D E Î M B A R C A R EBucurești, Pitești, Râmnicu Vâlcea, Sibiu

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Ironing equipment
Special dietary menus (on request)
Bath or Shower
Events / banquets rooms
Smoking area
Heating
Free WiFi connection
WC
Wake-up service
Telephone
Laundry service
TV
Hairdryer
Lift
Satellite/cable TV
24 hour reception service
Restaurant
Minibar
Free parking
Safe
Buffet breakfast
Photocopier
Non-smoking rooms
Internet access
Total number of rooms
Bathroom

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.