Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Theodora Golf Club


Descriere

Dotari generale:restaurant, parcare proprie, acces persoane cu dizabilitati, internet -gratuit wifi, pastrare obiecte de valoare
Dotari camere:aer conditionat, TV, minibar, seif, baie cu dus, balcon, internet, uscator de par -, halate si papuci de baie. Fiecare camera are un spatiu de minim 35 mp. Vilele au spatiu comun un living cu canapea, fotolii, tv, masuta la parter, terasa la etaj.
Număr total camere: 87
Vile: 19 - 13 Vile Deluxe fiecare cu 6 camere duble, 1 Vile Family cu 5 camere duble si 1 Vila Premium cu 4 camere duble.
Servicii si facilitati
Servicii:Theodora Golf Club nu este doar o poveste frumoasă, este un teren de varf, pentru că la design-ul său si-au adus aportul cei mai titrati specialisti externi care au creat aceste parcursuri unice finalizate cu cel mai lung par din lume - par 6 - 735 m.
Cand vorbim de golf, avem pentru partea de practice simulatorul indoor si driving range-ul acoperit, cu sistem audio integrat si 20 de locuri disponibile pe tot parcursul anului. Lacul unic de 5ha cu insulă si 2 green-uri unde pasionatii golfului au posibilitatea să isi exerseze măiestria completează tabloul acestui practice customizat, unic.
Terenul de golf ce se intinde pe 56 ha cu 18 parcursuri in lungime totală de 6518 m numără 4 parcursuri par 3, 10 parcursuri par 4, 3 parcursuri par 5 si 1 parcurs par 6.
Servicii masa:Restaurantul clubului este locul unde bun-gustul, ambianta premium si cultura culinară isi dau o intalnire cosmopolită in vecinătatea panoramei unice a terenului, completand vizual succesul unui pranz sau al unei cine memorabile.
Cu o capacitate de pana la 150 de locuri in interior si 90 de locuri pe terasele exterioare, restaurantul este deschis zilnic, tuturor vizitatorilor.
Meniul creat de chef Florin Matei, produsele proaspete, selectia de băuturi sunt ingredientele inedite pentru a petrece un timp de calitate la Theodora Golf Club ca vizitator, oaspete sau jucător.
Fitness/Wellness/Sport:piscina in aer liber, teren golf


Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.