Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Preciosa


Descriere

La numai cateva minute de centrul istoric si administrativ, te intampina cu caldura si rafinament una dintre cele mai elegante locatii business si nu numai ale orasului Alba Iulia: Vila Preciosa.
(Imprejurimile Vilei Preciosa: Cetatea Alba Iulia, Cele doua Catedrale, Muzeul Unirii, Monumente istorice, Traseul celor Trei Fortificatii, etc.)
Vila-Restaurant-Sala de conferinte-Crama-Terasa-Bar aaa un concept nou, nascut din dorinta si necesitatea de a oferi tuturor celor care ne trec pragul o oaza de relaxare si confort.
Salon restaurant:
Cu o capacitate de 52 de locuri in salonul principal si 10 locuri in separeu, Vila Preciosa poate organiza mese festive sau intalniri de afaceri.
Semineul din piatra naturala si decoratiunile atent alese confera salonului un cadru elegant si sofisticat.Cafenea si terasa exterioara:
Pe langa salonul principal al restaurantului Vila Preciosa dispune si de o cafenea cu 34 de locuri si de o terasa exterioara de 22 de locuri care ofera un cadru relaxant, perfect pentru o intalnire cu prietenii, o sueta sau o vizionare a unui meci de fotbal.Facilitati:Internet wireless gratuit Parcare supravegheata videoModalitati de plata: numerar sau card (Card Visa sau Mastercard)
Hotelul dispune de 7 camere

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.