Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hermes


Descriere

Prin amplasarea sa "Hotel Hermes" îmbina într-un mod util i comod necesitatea unui confort ridicat cu dinamismul oferit de zona specific unui mic centru comercial. Nimic din toate acestea nu scade îns din oferta spaiului ambiental interior care reprezint practic reeta complet pentru odihn, organizarea unor întâlniri de afaceri sau alte evenimente reuite.


La "Hotel Hermes" profesionalismul angajailor i patronatului se îmbina cu dorina de a servi clienii notrii, care la urma urmei sunt stapânii notrii.


Înfiinat în 1991 societatea care gestioneaz i administreaza "Hotel Hermes" se confund practic cu istoria post-decembrista a judeului Alba, oferind astfel sigurana i garania unui profesionalism de necontestat. Nici cea mai mic parte din eforturile noastre nu a fost i nu va fi precupeit pentru a ne mulumi clienii.


De la îmbinarea plcut i perfect a modernului cu luxul i linitea interiorului i pân la o contopire a culorilor plcute i linititoare, "Hotel Hermes" v pune la dispoziie 40 de locuri de cazare în camere single, double i apartamente. Camerele dispun de toate dotrile necesare turistului sau omului de afaceri, care alege oferta noastr. De la banala conectare la televiziunea prin cablu, telefon cu serviciu naional i internaional, minibar, grupuri sanitare proprii utilate la un standard de calitate superior si pân la conexiunea la Internet, toate dotarile stau oricînd la dispoziia clienilor.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Billiards
Mosquito net
Carpet floor
Breakfast in the room
Check-in and express check-out
Dry-cleaning service
Heating
WC
Transfer service (for a fee)
Wake-up service
Telephone
Games room
Satellite/cable TV
24 hour reception service
Restaurant
Room service
Minibar
Change machine
Photocopier
Non-smoking rooms
Shower
Total number of rooms
Bathroom

Locatie