Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SAADIYAT ROTANA RESORT AND VILLAS

   Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite Vezi locatia pe harta


Descriere

Saadiyat Rotana Resort & Villas este o proprietate unică de 5 stele, cu aspect regal, situată pe magnifica insulă Saadiyat din Abu Dhabi, pe o plajă superbă de 9 km, acoperită cu nisip alb. Cu o arhitectură inedită în stil arab modern și vedere liberă la Golful Arabic, acest complex luxos înconjurat de palmieri unduitori și ape liniștite oferă o oază de relaxare ideală atât pentru oamenii de afaceri, cât și pentru participanții la diverse întruniri, conferințe sau expoziții.

Cele 327 de camere și suite, precum și cele 13 vile amenajate pe plajă au un design de un lux rafinat, ce îmbină eleganța nepretențioasă cu stilul contemporan pentru a crea o ambianță litorală destinsă. Proprietatea asigură unități de cazare de diverse tipuri, printre care se numără camerele Executive Club Rotana, ai căror oaspeți se bucură de beneficii suplimentare și servicii personalizate.

Saadiyat Rotana Resort & Villas se remarcă de asemenea prin cele 8 localuri moderne ale sale, care oferă mâncăruri din ingrediente proaspete, savori autentice și experiențe culinare inovatoare. Astfel, puteți alege să luați masa la Si Ristorante Italiano & Bar, primul restaurant italian de pe insula Saadiyat, la Hamilton’s Gastropub, un local de noapte animat care servește bere și preparate clasice din bucătăria britanică/americană, sau la Turtle Bay Bar & Grill, care are un bar impresionat pe acoperiș. Proprietatea găzduiește și alte localuri, ce pot satisface gusturile și preferințele tuturor oaspeților.

Saadiyat Rotana Resort & Villas are mai multe săli superbe de evenimente, de la 3 săli de banchet complet echipate și o sală de bal elegantă, la The Lawn, un loc de reuniuni spectaculos în aer liber, perfect pentru nunți memorabile. Facilitățile de agrement, de asemenea excepționale, includ sala de sport modernă de la Bodylines Fitness, centrul spa Zen de la Rotana, unde există un hamam turcesc și 10 săli de tratament, o piscină în aer liber, 2 terenuri de tenis, un teren de minigolf și un club de plajă. La clubul pentru copii Peștera lui Aladdin veți găsi un râu leneș, o piscină puțin adâncă, un tobogan cu apă, o sală de cinema și multe alte facilități care vor asigura distracția și interesul oaspeților mai tineri.

Insula Saadiyat este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de plaje, plimbări pe plajă și relaxare.

Această proprietate este de asemenea bine cotată pentru locația sa excelentă în Abu Dhabi! Clienții i-au acordat un scor mai mare decât altor proprietăți din zonă.

Cuplurile apreciază în mod deosebit această locaţie. I-au dat scorul 9,5 pentru un sejur pentru 2 persoane.

Această proprietate este de asemenea cotată pentru cel mai bun raport calitate/preţ în Abu Dhabi! Clienții primesc mai mult pentru banii lor comparativ cu alte proprietăți din acest oraș.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Parcare
Piscina exterioara
Bar
transfer de la/sau la aeroport
acces imediat la plaja
Piscină

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.