Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ANTIQUE LEGACY HOTEL


Descriere

Descrierea proprietății: Amplasarea proprietății Un sejur la Antique Legacy Hotel vă pune în inima orașului Morogoro, la 5 minute de mers cu mașina de Stadionul Jamhuri și Universitatea Ardhi Moro. Această pensiune se află la 3,3 km de Universitatea de Agricultură Sokoine. Camere Faceți-vă ca acasă într-una dintre cele 22 de camere cu aer condiționat, dotate cu minibar și televizor cu ecran plat. Accesul gratuit la internet wireless vă menține conectat, iar programarea prin cablu este disponibilă pentru divertisment. Băile private cu duș au articole de toaletă gratuite și uscător de păr. Facilitățile includ telefoane, precum și seifuri și birouri. Dotări Bucurați-vă de priveliștile de pe o terasă și o grădină și profitați de facilități precum acces gratuit la internet wireless. Facilitățile suplimentare ale acestei pensiuni includ servicii de concierge, o zonă de picnic și grătare. Masă Treceți lângă restaurantul pensiunii pentru prânz sau cină. Masa este, de asemenea, disponibilă la cafenea / cafenea, iar room service (în timpul orelor limitate) este oferit. Încheiați-vă ziua cu o băutură la bar / lounge. Un mic dejun continental gratuit este servit zilnic între orele 06:00 - 10:00. Afaceri, Alte facilități Facilitățile oferite includ un centru de afaceri, servicii de curățătorie chimică / spălătorie și o recepție deschisă nonstop. Oaspeții pot folosi un serviciu de transfer de la / la aeroport, la un cost suplimentar, iar parcarea gratuită este disponibilă la fața locului. Atracții Distanțele sunt afișate la cel mai apropiat 0,1 mile și kilometru. Stadionul Jamhuri - 1,5 km / 0,9 mi Universitatea Ardhi Moro - 2,3 km / 1,5 mi Universitatea de Agricultură Sokoine - 3,2 km / 2 mi Aflați înainte de a pleca: Politica acestei proprietăți este de a refuza anumite rezervări în scopul organizării unor evenimente de grup sau petreceri, inclusiv petreceri de burlaci / burlaci și nunți / burlaci.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.