Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BHR Boutique Locanda Ca Valeri


Descriere

El Cà Valeri ocupa un edificio histórico situado a 10 minutos a pie de la plaza de San Marcos. Las habitaciones de este establecimiento han sido decoradas de forma individual al estilo clásico o veneciano. Las habitaciones incluyen TV y minibar. Todas ellas están equipadas con aire acondicionado y baño privado con artículos de aseo. Algunas de las habitaciones presentan lámparas de araña de cristal de Murano. El suelo es de baldosa o de parquet. Existe conexión WiFi gratuita tanto en las zonas comunes como en las habitaciones, que están decoradas con muebles clásicos. Todas las mañanas se sirve un desayuno continental en el comedor. El Cà Valeri está a 600 metros de la parada de autobús acuático de San Zaccaria. Los Giardini de Venecia se encuentran a 10 minutos a pie.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.