Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Golden Beach Hotel

   Tel Aviv, Israel


Descriere

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Situat pe promenada din Tel Aviv, la doar 10 metri de plaja Yerushalayim şi vizavi de Turnul Operei, hotelul Golden Beach oferă spaţii de cazare confortabile cu internet wireless gratuit şi mic dejun tip bufet inclus. Hotelul Golden Beach se bucură de o locaţie privilegiată, la doar o scurtă plimbare de plaja cu nisip. De asemenea, există oportunităţi excelente de cumpărături la Turnul Operei şi numeroase opţiuni de luat masa pe strada Hayarkon din apropiere. Relaxaţi-vă în camera dvs. confortabilă şi bucuraţi-vă de facilităţile moderne care includ acces gratuit la internet wireless şi aer condiţionat. Începeţi ziua cu un mic dejun gustos în restaurantul confortabil al hotelului Golden Beach înainte de a explora această zonă interesantă. Zona de lounge originală cu mobilier din lemn de culoare închisă şi cu ţesături bogate este un loc relaxant pentru a savura o băutură seara. Puteţi lua un taxi chiar din faţa hotelului Golden Beach pentru a accesa orice punct de atracţie din Tel Aviv. De asemenea, călătorii de afaceri pot utiliza colţul de internet şi serviciile de fax oferite de hotel.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Exhibition Centre
Check-in opening time
Number of Floors
Medium-sized lobby
Voltage
Disabled people
station
Airport
Wake-up service
City centre
Radio
TV
Lift
Satellite/cable TV
Minibar
Air-conditioning
Total number of rooms

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.