Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Prezentare Tallinn Estonia

Prezentare Tallinn Estonia

Citeste mai mult

Prezentare Tallinn Estonia


 Tallinn este capitala Estoniei. Tallinn se află în districtul Harju, din nordul țării. Orașul are o populație de 401.821 locuitori, făcându-l cel mai mare oraș al Estoniei. Majoritatea populației este de origine estonă, dar există și un număr important de ruși care au imigrat în oraș în timpul când Estonia a fost republică sovietică. O mare parte a populației cunoaște limba engleză.

Istorie
Orașul, cunoscut înainte sub numele de Reval, a aparținut succesiv Ordinului Teutonic, care a ridicat aici fortificații, DanemarceiSuedieiRusiei, apoi a devenit capitala Estoniei în 1918. Ocupat de URSS în 1940, de Germania în 1941, apoi din nou de URSS din 1945 până în 1991. A fost foarte prosper de-a lungul istoriei, datorită poziției strategice pe care o are la Marea Baltică. Pentru o lungă perioadă de timp, și indiferent de stăpânirile politice, Tallinn a fost unul din orașele fruntașe ale Ligii Hanseatice, fiind simultan și un centru important al comerțului cu sare în Evul Mediu.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 229 hoteluri